Partners och leverantörsmedlemmar - VeaLearn Utbildning
16311
page-template-default,page,page-id-16311,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Partners och leverantörsmedlemmar

PARTNERS OCH LEVERANTÖRSMEDLEMMAR

Partners och leverantörsmedlemmar presenteras här nedan. Är du utbildare, föreläsare, författare eller motsvarande är du välkommen att teckna vårt leverantörsmedlemskap så får du möjlighet att marknadsföra dina utbildningstjänster samt produkter hos oss. Förutom företagspresentationen får du vara gästkrönikör, lägga upp ”white papers” och samarbeta vid eventuella frukostmöten samt konferenser. Välj mellan våra två olika leverantörsmedlemskap.

Presentation av våra leverantörsmedlemmar

Marinda logotyp
Marinda - länkknapp till utbildningar och föreläsningar

Kontaktuppgifter

Marinda

Finnkärrsvägen 17
184 93 Åkersberga

Tel: 076-3573302
cattis@marinda.se

Kontaktuppgifter

Frida Panoussis

Lövdalsvägen 24 A
141 73 Segeltorp

Tel: 070-619 13 15
frida@fridarit.se

FÖRETAGSPRESENTATION

Marinda – personligare utveckling ägs och drivs av Cattis Olsén som är Certifierad integrative coach(Coach2Coach),pedagog, och utbildad  inom NLP som är metoder som hjälper individer och organisationer att vara i sina bästa tillstånd och att prestera på topp.
Cattis har  lång erfarenhet av att föreläsa och leda grupper mot önskat läge. Hon har huvudsakligen verkat inom offentlig sektor med ledarskaps -och medarbetarutbildning, arbetsmiljö, jämställdhet och mångfald, handledning och hälsofrämjande utveckling.
Företaget bygger på Cattis som person och hon beskriver sitt arbete så här:
– Min vision är vara med och bidra till en värld som fler vill och kan tillhöra.
– Mitt bidrag är att skapa och visa vägen, utmana, göra det möjligt för andra.
– Mitt mål är att göra skillnad för dig i din vardag-på ett personligare sätt.

Kontakta oss för mer information

FÖRETAGSPRESENTATION

FridaRit – Ritar när någon talar.

Frida Panoussis är graphic recorder, mötersitare med lång erfarenhet inom verksamhetsutveckling inom näringslivet och offentlig sektor. Genom att rita live, visualiserar Frida under event, utbildningar och möten. Detta för att deltagarna ska få en samsyn och dokumentation för att bättre ta till sig det som sägs under ett föredrag.

Visualisering är en stark trend på framfart och har stöd i den senaste hjärnforskningen, kring hur vi bäst tar till oss och minns information. Genom att se och ha ritade anteckningar från ett event eller möte kan du säkerställa att alla har samma bild av det som behandlats. Ritandet lyfter fram det viktigaste på ett tydligt och inspirerande sätt. Deltagarna kan se det ritade växa fram och sedan få det sänt till sig efter eventet. Att minnas är bra men visualisering kan också fånga helt nya idéer. Vad är värdet på att få fatt på nästa stora lösning för en bättre värld? Det är Frida största passion, att visualisera idéer för en bättre framtid.

Kontakta oss för mer information

Leverantörsmedlem - Softskills

Kontaktuppgifter

Softskills HB

Krossgatan 25
162 50 Vällingby

Tel: 070-600 4710
thomas@softskills.se

Partner Utebildarna

Kontaktuppgifter

Utebildarna AB

Krossgatan 25
162 50 Vällingby

Tel: 08-546 716 00
info@utebildarna.se

FÖRETAGSPRESENTATION

Softskills tillhandahåller lättillgängliga och dynamiska webbverktyg för utveckling av personer, grupper och organisationer. Vi använder våra egna verktyg och förbättrar och utvecklar ständigt funktioner och vetenskapligt värde.

Softskills drivs av Thomas Traneving och Jonas Forsmark.

Jonas Forsmark är beteendevetare och har arbetat med grupputveckling sedan 1995. Softskills gruppanalys har kommit från Jonas behov av ett gruppanalysverktyg i sitt eget arbete med att utveckla grupper. Basen i gruppanalysen är etablerade teorier om den mogna gruppen, där Jonas sedan 1997 följt forskningen på området och kontinuerligt uppdaterar verktyget utifrån de senaste rönen.

Thomas Traneving är managementkonsult med många års erfarenhet av att använda olika testverktyg. I arbetet med Softskills verktyg tar han tillvara sina kunskaper för att göra verktyg som fungerar bättre och är lättare att använda.

Kontakta oss för mer information

FÖRETAGSPRESENTATION

Det finns eventföretag och så finns det företag som utbildar. Utebildarna är både och. Med naturen som konferensrum kombinerar vi äventyr med affärsnytta. Ett annorlunda sätt att vädra ut invanda mönster, blåsa liv i motivationen och syresätta samarbetet.

Utebildarna  utvecklar människor, företag och organisationer genom naturupplevelser i kombination med nytt lärande. Vi driver och leder utvecklingen inom affärsutbildningar där vi arbetar med naturen som arena. Genom naturupplevelser förändrar Utebildarna människors och företags syn på utveckling. Vi skapar minnesvärd utveckling som består!

Kontakta oss för mer information

Kompetenstillvaxt-logotyp 559x178

Kontaktuppgifter

Kompetenstillväxt Sverige AB

Svärdvägen 21
182 33 Danderyd

Tel: 08-21 12 21
info@kompetenstillvaxt.se

invajo event tool logo

Kontaktuppgifter

Invajo International AB

Box 3664
103 59 Stockholm

Tel:08-509 043 31
info@invajo.com

FÖRETAGSPRESENTATION

Kompetenstillväxt Sverige AB ägs och drivs av dess VD Anna Kriessl. Kompetenstillväxt förmedlar kvalitativa utbildningar till företag och organisationer. De hyr ut konsulter med kompetens inom HRM, ledarskap och affärsutveckling. Kompetenstillväxt projektleder och arrangerar konferenser och event med fokus att sprida kunskap. De är en extern säljpartner med fokus inom fackpress och fackmässor.

Kontakta oss för mer information

FÖRETAGSPRESENTATION

Invajo är ett intuitivt, enkelt och effektivt verktyg för att bjuda in, hantera och administrera deltagare vid diverse olika event (kurser, utbildningar, seminarier, konferenser etc). Invajo går att använda kostnadsfritt, per event eller i abonnemangsform. Helt beroende på behov.

Bland användarna märks företag som Fotografiska, Egmont, Bilia, Monster, Big Travel, Lindex, Renault och SF samt byråer som Life Event, Wow Events, Stureplansgruppen och Step2.

Partners och leverantörsmedlemmar