Utbildningsutbud - kompetensutveckling - VeaLearn Utbildning
16298
page-template-default,page,page-id-16298,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Utbildningsutbud – kompetensutveckling

UTBILDNINGSUTBUD – onlineutbildningar, föredrag, öppna utbildningar, föreläsningar och facklitteratur.

Utbildningsutbudet hos VeaLearn är omfattande och indelat i flera ämnesområden. Här nedan ser du våra ämnesområden. I utbildningsportalen erbjuder vi kostnadseffektiv och lättillgänglig kompetensutveckling så att fler företagare, medarbetare och privatpersoner kan fortbilda sig inom ca 25 ämnesområden. I och med vårt breda utbildningsutbud kan du snabbt jämföra olika utbildningar och utbildare och därmed välja utbildning som passar just dig. Vår ambition är att vi ska ge företag och dess medarbetare ett varierat utbud på ett kostnadseffektivt och lättillgängligt sätt. De digitala utbildningarna dominerar men kompletteras med öppna kurser/föreläsningar och onlineföredrag samt facklitteratur.

Så här kommer du igång med dina onlineutbildningar, öppna utbildningar och övriga tjänster?

  1. Bäst för dig är att se på något av våra utbildningspaket som ger dig förmåner och lägre priser på våra produkter och tjänster. Beställ ett utbildningspaket som passar dig och välj sedan utbildningar från våra ämnesområden nedan eller i vår utbildningskatalog där du hittar samtliga över 200 diplomerade onlineutbildningar.
  2. Du kan också börja med att se vårt utbud under nedanstående ämnesområden där du också hittar en del sammansatta utbildningspaket.
  3. Om du fastnar för ett utbildningspaket kan du välja och köpa det direkt och komma igång med din utbildning snabbt och enkelt.
  4. Önskar du någon av våra öppna utbildningar bokar du din utbildning under respektive sådan utbildning. Önskas utbildningarna för många personer eller för att vi ska genomföra en företagsintern utbildning kontakta oss då för offert.

 

Har du en fråga, önskar rådgivning eller vill diskutera ett specifikt utbildningsupplägg kontakta oss så hjälper vi dig gärna! Du når oss också på telefon, mail eller chatt.

 

Välkommen att utbilda dig med oss!
Lisbeth Halldin

KOMPETENSUTVECKLING – OLIKA ÄMNESOMRÅDEN FÖR DIN UTBILDNING

Affärsutveckling

Arbetsmarknad

Arbetsmiljö

CSR

Data och IT

Ekonomi och finans

Försäljning

GDPR

HR och personal

Hälsa

Inköp

Juridik

Kommunikation

Kundservice

Ledarskap

LSS

Marknadsföring

Medarbetarskap

Offentlig verksamhet

Pedagogik

Personlig utveckling

Projekt

Retorik

Sociala medier

Utbildningstjänster och produkter

Främst erbjuder vi digitala utbildningstjänster i form av diplomerade onlineutbildningar, streamade föredrag, e-kurser och e-böcker men kompletterar utbudet med traditionella och öppna utbildningar. Tillsammans med våra samarbetspartners skapar vi Sveriges mest flexibla och effektiva utbildningsportal för organisationer, företag och privatpersoner. Du får tillgång till Sveriges främsta utbildare, aktuella digitala utbildningar och föredrag online, seminarier samt facklitteratur.

Kompetensutveckling - Produkter och tjänster som ingår i medemskapen