fbpx
 

Arbetsmiljö – diplomerade onlineutbildningar för chefer och medarbetare

ARBETSMILJÖ – KOMPETENSUTVECKLING ONLINE 

Vill ni ha en trygg och effektiv arbetsplats med nöjda medarbetare? 

Arbetsmiljö – diplomerade onlineutbildningar för chefer och medarbetare är ett av våra absoluta viktigaste ämnesområde. Många företag och organisationer arbetar bra med sitt arbetsmiljöarbete dock är det ett område som man måste arbetar aktivt med och fortfarande är det flera verksamheter som saknar kunskap och kompetens.

 

Få kompetensutveckling online bland annat inom Organisatorisk och social arbetsmiljö, Brandskydd, Ergonomi, Hot & våld, Krishantering, Stresshantering, Diskriminering, Jämställdhet och Mångfald. Prova gärna gratis delmoment som finns i varje utbildning.

 

Målgrupp för Arbetsmiljö – diplomerade onlineutbildningar:
VD, HR, chef, skyddsombud, eller på annat sätt ansvarig för arbetsmiljöfrågor och som behöver kunskap om vad som krävs för att följa Arbetsmiljölagen och föreskriftens krav på en trygg arbetsplats.

Vad passar er bäst? Få nya kunskaper via våra distansutbildningar? Gå en Interaktiv certifierad handledarutbildningen eller utbilda ert team företagsinternt eller gå en öppen utbildning, Vi erbjuder ett mycket brett utbud inom ämnesområdet Arbetsmiljö. 

 

För bästa effekt satsa gärna på något av våra utbildningspaket!

Är du arbetsmiljöansvarig, skyddsombud, utbildare så rekommenderar vi att du köper DIGITAL KOMPLETT vilket innebär att du får tillgång till samtliga diplomerade onlineutbildningar samt onlineföredrag under ett helt år!

 

 

Kontakta LisbethHar du frågor om någon av våra utbildningar eller våra utbildningspaket kontakta oss. Begär offert om ni är flera än 10 personer som vill går en utbildning!

Läs mer om utbildningens innehåll, utförande, prisval och om respektive utbildare genom att klicka på länken under respektive utbildning som du är intresserad av.

RAPPORTER OCH ANDRA TIPS INOM OMRÅDET

Organisatorisk och Social Arbetsmiljö

Arbetsmiljöverkets nya föreskrift (PDF)

Arbetsmiljö - Arbetsmiljöverkets nya Föreskrift Organisatorisk och social arbetsmiljö

Arbetsmiljö – trivsel och arbetsklimat

Checklista (Prevent)

Checklista -trivsel och arbetsklimat

Psykosocial arbetsmiljö

Checklista (Prevent)

Arbetsmiljö Checklista -Psykosocial arbetsmiljö

En film om den sjuka jobbstressen

Arbetsmiljöverket, AV