Corporate Social Responsibility - VeaLearn Utbildning
19008
page-template-default,page,page-id-19008,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Corporate Social Responsibility

CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY – SE VÅRT UTBUD NEDAN

Corporate Social Responsibility(CSR) är ett område där allt fler företag försöker förbättra sig. Det finns ett uppdämt behov av att lära sig hur företag skapar ökad lönsamhet genom sitt CSR-arbete. Det handlar om att företagen ska respektera mänskliga rättigheter, grundläggande arbetsrättsprinciper och grundläggande miljöstandarder.

 

VeaLearn erbjuder ett par diplomerade utbildningar samt facklitteratur inom CSR-området. Önskas någon av utbildningarna som företagsinterna vänligen kontakta oss för offert.


Målgrupp:
Beslutsfattare inom näringslivet som vill öka sin förståelse för CSR samt dess roll i värdebyggandet

CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY – DIPLOMERADE UTBILDNINGAR ONLINE

CSR – LITE MER INSPIRATION OCH KUNSKAP

CSRtips.se är ursprungligen ett regionalt utvecklingsprojekt, i samarbete med Region Skåne, Företagarna och Malmö Högskola. Dessa startade projektet med syftet att ta fram en resurseffektiv och enklet metod för småföretagare att arbeta med CSR. En förstudie som Region Skåne gjort visade att det fanns ett intresse för CSR av företag, så länge det kunde göras resurseffektiv och enkelt. Metoden är framtagen i samarbete med TEM. Processledningen utfördes av Oxford Research och Artcom.