fbpx
 

Corporate Social Responsibility

CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY – SE VÅRT UTBUD NEDAN

Corporate Social Responsibility(CSR) är ett område där allt fler företag försöker förbättra sig. Det finns ett uppdämt behov av att lära sig hur företag skapar ökad lönsamhet genom sitt CSR-arbete. Det handlar om att företagen ska respektera mänskliga rättigheter, grundläggande arbetsrättsprinciper och grundläggande miljöstandarder.

 

VeaLearn erbjuder ett par diplomerade utbildningar samt facklitteratur inom CSR-området. Önskas någon av utbildningarna som företagsinterna vänligen kontakta oss för offert.


Målgrupp:
Beslutsfattare inom näringslivet som vill öka sin förståelse för CSR samt dess roll i värdebyggandet

FÖREDRAG ONLINE ingår i våra förmånliga utbildningspaket

Medlemsföredrag föreläsare

Klicka på bilden ovan för att se exempel på föredrag.

CSR – LITE MER INSPIRATION OCH KUNSKAP

CSRtips.se är ursprungligen ett regionalt utvecklingsprojekt, i samarbete med Region Skåne, Företagarna och Malmö Högskola. Dessa startade projektet med syftet att ta fram en resurseffektiv och enklet metod för småföretagare att arbeta med CSR. En förstudie som Region Skåne gjort visade att det fanns ett intresse för CSR av företag, så länge det kunde göras resurseffektiv och enkelt. Metoden är framtagen i samarbete med TEM. Processledningen utfördes av Oxford Research och Artcom.

Vad innebär hållbart företagande?

Hållbart företagande kan förklaras med att ”med mindre göra mer”. Det handlar om både hållbar produktion och konsumtion samt om att bli mer effektiv. Att sköta och utveckla företag på ett hållbart sätt innebär att göra mer än lagar och regler säger – det innebär att du tar ditt ansvar för en hållbar utveckling.