Det moderna ledarskapet - föreläsning 12 september - VeaLearn Utbildning
24712
page-template-default,page,page-id-24712,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Det moderna ledarskapet – föreläsning 12 september

DET MODERNA LEDARSKAPET – FRUKOSTFÖRELÄSNING DEN 12/9, NACKA STRAND.

Det moderna ledarskapet – ledarskap i tiden?                     

Vi lever i en värld med snabba omvärldsförändringar vilket sätter höga krav på att vi ska vara både kompetenta och snabbfotade. Det leder till att vi behöver utveckla vårt personliga ledarskap och vår förmåga att tänka processinriktat för att möta utmaningar, oberoende av vilken roll vi har. I dagens flexibla och agila organisationer finns det ett stort behov av att definiera och modernisera det personliga ledarskapet för att stärka och stödja den individuella kompetensen och processen att nå organisationens mål.

 

Föreläsare och utbildare är Eva Swede. Eva är en erfaren utbildare och processledare inom personligt ledarskap, lönsamt beteende och kompetensutveckling inom privat och offentlig sektor. I den här frukostföreläsningen kommer hon berätta hur ni genom ett utvecklat personligt ledarskap, rätt kompetenser och genom att veta vad du vill, skapar lönsamma företag.

 

Eva är också vår utbildare på tre av våra öppna ledarskapsutbildningar nämligen: 

 

Observera följande: Frukostföreläsningen ”Det moderna ledarskapet” är avgiftsfri med anmälan t.o.m. 23/8.  Därefter en avgift 195 kr ex moms. En no-show avgift tas ut om avbokning inte ske i tid. Se våra bokningsvillkor nedan. Begränsat med platser så anmäl dig i god tid!

Praktisk information

 

Föreläsningslokal, Nacka Strand.
VeaLearn, Cylinderväg 18, plan 7. 

Vad ingår i föreläsningen?
Föreläsning, enklare frukost, smörgås, juice, kaffe, te.

Datum: Torsdagen den 12 september.

Tid: Registrering och nätverksmingel
från 07.30.

Föreläsningstid: 08.00 – 09.00. Tillfälle
att mingla till 09.30.

Pris och datum: Fri föreläsning vid anmälan t.o.m. den 23/8.
Ange kod fri12.
Därefter pris 195 kr ex moms. Begränsat med platser, så anmäl dig gärna i god tid!

Betalningssätt: Faktura(företag), direktbetalning, Klarna.

Kontakt
Lisbeth Halldin
Mail: info@vealearn.se
Telefon kontoret: 08-773 15 25
Mobil: Lisbeth: 0735-15 22 25

07eva181205002.jpg

Om föreläsaren: Eva Swede är en erfaren utbildare och processledare inom personligt ledarskap, lönsamt beteende och kompetensutveckling inom privat och offentlig sektor. Eva driver företaget Fri och Stark sedan 12 år tillbaka. Hon delar generöst med sig av sin kunskap och ger deltagarna utrymme för eftertanke och att dela erfarenheter med varandra. Genom sin bakgrund som HR-chef och företagare har hon förståelse för de utmaningar du kan möta i olika roller i arbetslivet. Eva är vidareutbildad till samtalscoach och inom stresshantering och mental träning och har praktisk erfarenhet av de verktyg hon förmedlar till er. Eva Swede är utbildare på VeaLearn och tilldelades Huddinge kommuns Entreprenörskapspris 2014.                                       

Bokningsvillkor:
Fri föreläsning vid anmälan t.o.m. den 23/8. Ange kod fri12 när du boka din plats.
Dock är bokningen är bindande. Biljetten är inte personlig, utan du kan ge den till någon annan. Avbokning senast den 9 september. Vid no-show debeteras 195 kr.

 

 

Om föreläsningen ställs in
VeaLearn Utbildning förbehåller sig rätten att ställa in föreläsningen vid föreläsarens sjukdom eller vid otillräckligt antal anmälda deltagare. Vid eventuell inställd föreläsning erbjuds du ny biljett till ny föreläsning  beroende på tillgänglighet. Inga direkta eller indirekta kostnader som uppstår för dig i detta fall ersätts.

 

Välkommen med din bokning!
Lisbeth Halldin, VeaLearn och Eva Swede, Fri och Stark

Det moderna ledarskapet, frukostföreläsning 12 sept, Eva Swede, web bild

195.00 kr ex. momsLägg i varukorg