fbpx
 

Fokus på din personliga kompetensutveckling i höst – VeaLearn

Fokus på din personliga kompetensutveckling i höst, blogg

Fokus på din personliga kompetensutveckling i höst – VeaLearn

Har du fokus på din personliga kompetensutveckling i höst?

September har fört in oss i höstperioden och semestern känns kanske redan avlägsen. Fortfarande har vi restriktioner att förhålla oss till. Hemarbete för många medan andra har kunnat gå tillbaka till jobbet, om än delvis. Medan andra yrkesgrupper har gått för högtryck. Det har varit en annorlunda tid för oss alla men jag upplever ändå att det känns absolut positivare i Sverige.

Sommarperioden har kanske gett dig tid på att fundera på jobbet och få fokus på din personliga kompetensutveckling. Känns det bra i din relation, på din arbetsplats, eller känns det lite olustigt? Varslad och du behöver kanske tänka helt nytt. Du trivs med ditt yrke men du är kanske på fel plats eller allting känns jättebra och du vill utvecklas vidare.

Ta reda på orsaken nu, prioriterar dig själv! Fråga dig vem är du, vad vill du och hur skall du göra för att det skall bli bättre. Jag har funderat ett en hel del själv under augusti och gjort en del förändringar som redan har gett resultat, både i arbetet och personligen. Mitt råd är att du skall verkligen skall ta dig den tiden! 

För mig betyder höst Nystart med stort N. Äntligen är man igång! När jag var liten och jag gick till första skoldagen på terminen, vilken förväntan jag hade! Träffa alla mina kompisar, kanske ny väska och kläder, alla nya böcker (som jag hade valt omslagspapper till, det gör man nog inte längre) och precis samma känsla vill jag att du skall ha med dig. Allt är möjligt, det är bara att välja!

Förresten, vet du egentligen vad ordet höst betyder?

Jo, enligt svenska akademin betyder ordet höst ” skörd” och man höstade d.v.s man samlade in eller hämtade in de sista man hade odlat för att klara av att överleva den stränga vintern.

Det är dags för dig att göra det nu, att hösta för vintern att samla på dig inspiration, kunskaper och få kompetens för framtiden. Ge dig själv en härlig nystart!

Ta gärna del av kompetenspaketet DIGITAL SEPTEMBER. Kompetenspaketen har en giltighetstid på 12 månader jämfört med 6 månader plus en extra utbildning inkluderad. 

Vi har lagt in två utbildningar som du kan välja mellan.  ”Personligt ledarskap”  onlineutbildning med Kenth Åkermans  Mera Flyt – Motivation och arbetsglädje. Alternativt kan du välja ”Jobba smart” där utbildarna ger råd och tips på hur du stärker din personliga hållbarhet genom att utöka ditt handlingsutrymme och ta kontroll över din tid med effektivare planering och prioritering. Så passa på!

På återhörande,
Härliga hösthälsningar från

Utbildningsmäklare och grundare till VeaLearn Utbildning. Lisbeth Halldin

Lisbeth Halldin
Utbildningsmäklare och grundare till VeaLearn Utbildning

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.