Frukostföreläsning 12 feb - Ledarskap i tiden - VeaLearn Utbildning
24712
page-template-default,page,page-id-24712,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Frukostföreläsning 12 feb – Ledarskap i tiden

Frukostföreläsning med VeaLearn den 12/2 i Nacka Strand

Vad är ledarskap i tiden, det moderna ledarskapet?                                      

Vi lever i en värld med snabba omvärldsförändringar vilket sätter höga krav på att vi ska vara både kompetenta och snabbfotade. Vi behöver utveckla vårt personliga ledarskap och vår förmåga att tänka processinriktat för att möta utmaningar, oberoende av vilken roll vi har. En ledarskapstrend i dagens flexibila och agila organsiationen förväntar man sig att just självledarskapet kommer att spela en stor roll än mer under 2019.

Vår föreläsare och utbildare hos VeaLearn är Eva Swede. Eva är en erfaren utbildare och processledare inom personligt ledarskap, lönsamt beteende och kompetensutveckling inom privat och offentlig sektor. I den här frukostföreläsningen kommer Eva berätta hur ni genom ett utvecklat självledarskap, rätt kompetenser och genom att veta vad ni vill, skapar lönsamma företag.

 

Frukostföreläsningen är kostnadsfri dock debeteras en no-show avgift om avbokning inte ske i tid.
Se våra bokningsvilkor nedan.

Frukostföreläsning Ledarskap i tiden den 12 februari hos Vealearn

 

Övrig Information

Du är välkommen på nätverksfrukost till VeaLearn den 12/2 från kl 08.00. Registrering och kaffe från kl 07.30. Föreläsningen startar kl 08.00 – 09.00, därefter kan man om man vill nätverka ytterliggare till kl 09.30.
Plats:  VeaLearn, kontorshotellet, Cylindervägen 18, plan 7.

 

Bokningsvillkor:
OBS. Bokningen är bindande. Biljetten är inte personlig, utan du kan ge den till någon annan. Avbokning senast den 8 februari. Vid no-show debeteras 295 kr.

 

Om föreläsningen ställs in
VeaLearn Utbildning förbehåller sig rätten att ställa in föreläsningen vid föreläsarens sjukdom eller vid otillräckligt antal anmälda deltagare. Vid eventuell inställd föreläsning erbjuds du ny biljett till ny föreläsning  beroende på tillgänglighet. Inga direkta eller indirekta kostnader som uppstår för dig i detta fall ersätts.

 

Välkommen med din bokning!
Lisbeth Halldin, VeaLearn och Eva Swede, Fri och stark

 

07eva181205002.jpg

Om  föreläsaren:  Eva Swede är en erfaren utbildare och processledare inom personligt ledarskap, lönsamt beteende och kompetensutveckling inom privat och offentlig sektor. 

Eva driver företaget Fri och Stark sedan 11 år tillbaka. Hon delar generöst med sig av sin kunskap och ger deltagarna utrymme för eftertanke och att dela erfarenheter med varandra. Genom sin bakgrund som HR-chef och företagare har hon förståelse för de utmaningar du kan möta i olika roller i arbetslivet. Eva är vidareutbildad till samtalscoach och inom stresshantering och mental träning och har praktisk erfarenhet av de verktyg hon förmedlar till er. Eva Swede är utbildare på VeaLearn och tilldelades Huddinge kommuns Entreprenörskapspris 2014. 

 

 

  nyvealearnlogotyptransparant200x50.png