Heelt sjukt stressad - en föreläsning från insikt till utsikt - VeaLearn Utbildning
21478
page-template-default,page,page-id-21478,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Heelt sjukt stressad – en föreläsning från insikt till utsikt

Heelt sjukt stressad – en föreläsning från insikt till utsikt.

Sjukt stressad, ja det är en av vår tids vanligaste åkommor som bidrar till stor ohälsa och ger alltför många sjukskrivningar. Ett samhällsproblem som växer lavinartat. Orsakerna kan vara många, men en framträdande anledning verkar vara att arbete och fritid alltmer flyter ihop.

Vi använder våra hjärnor till att uppfinna ny smart teknik som bland annat våra mobiltelefoner. En teknik som våra hjärnor inte är riktigt tränade för att använda på det sätt vi gör. Undersökningar visar att vi tittar i vår telefon i genomsnitt 150 ggr /dag. Detta ihop med ett alltmer pressat arbetsklimat gör att vår koncentrationsförmåga blir kraftigt försämrad. Vi lägger energi på att stänga ute störningar istället för att fokusera på vad vi ska göra.

 

Det är inte farligt att stressa med det är farligt att inte återhämta sig.
I arbetsmiljölagen står det beskrivet att arbetsgivaren har ett långtgående ansvar att bedriva ett systematiskt arbetsmiljöarbete och motverka ohälsa på arbetsplatsen.

Den här föreläsningen blandar teori och praktik och åhörarna får med sig verktyg att använda i sin vardag. Färdigheter baserade på kunskap om EQ, emotionell intelligens, där jag bidrar med konkreta övningar som tränar emotionella förmågor, självkänsla, självhävdelse, känslomedvetenhet, stresstolerans och problemhantering.

Information
Var: Cylindervägen 18, plan 8
När: 10 maj.
Tid kl 08.30 – 10.00.
Pris: Kostnadsfritt. Begränsat antal platser.

Villkor: OBS Bokningen är bindande Biljetten är inte personlig, utan du kan ge den till någon annan. Avbokning senast den 8 maj.Vid no-show debeteras 295 kr.

Om föreläsningen ställs in
VeaLearn Utbildning förbehåller sig rätten att ställa in föreläsningen vid föreläsarens sjukdom eller vid otillräckligt antal anmälda deltagare. Vid eventuell inställd föreläsning erbjuds du ny biljett till ny föreläsning alternativt pengarna tillbaka för erlagd biljettavgift, beroende på tillgänglighet. Inga direkta eller indirekta kostnader som uppstår för dig i detta fall ersätts.

 

 

Om  föreläsaren:
Cattis Olsén är en mångsidig moderator och föreläsare, omtyckt av både arbetsgrupper, skolor och större Cattis Olsén, ansiktsbildföretag. Med engagemang och djup kunskap talar hon om arbetsmiljö, stresshantering, kommunikation och feedback, det salutogena ledarskapet, jämställdhet, mångfald, normkritisk pedagogik och hur man bygger trygga grupper. Hon är med sin vassa humor en inspiratör värd namnet. Cattis är även föreläsare och utbildare inom arbetsmiljö det hos VeaLearn i organisatorisk och social arbetsmiljö. Cattis Olsén hjälper Er att skapa de förändringar som behövs för att nå nya mål.