Öppna utbildningar i arbetsmiljö, ledarskap och LinkedIn - VeaLearn Utbildning
24018
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24018,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Öppna utbildningar i arbetsmiljö, ledarskap och LinkedIn

Välkommen till våra öppna utbildningar hos VeaLearn i Nacka Strand!

Öppna utbildningar är till för dig som föredrar ett mer traditionellt utbildningsupplägg där du får möjlighet att nätverka med kollegor inom samma eller andra branscher och på så vis ta del av deras kunskaper och erfarenheter. Du får möjlighet att interagera med andra på plats, ställa dina frågor och diskutera problem/lösningar både med utbildare och kollegor.

 

Alla våra utbildare har en lång erfarenhet och får mycket goda betyg vilket vi är mycket glada över. Vi har tidigare haft öppna utbildningar inom organisatorisk och social arbetsmiljö och nu har vi utökat utbudet genom att erbjuda öppna utbildningar inom ledarskap, HR och LinkedIn. Våra öppna utbildningar omfattar halvdagsutbildningar till flerdagsutbildningar beroende på ämne och utbildningspaket. Du kommer få mycket kunskap då de bygger på att varva teori med praktiska erfarenheter. Syfte är att du skall kunna praktisera dina nya kunskaper inom den egna arbetsplatsen direkt. I alla våra öppna utbildningar ingår kursdokumentation, diplom, lunch och fika om inget annat anges.

 

Skräddarsydda/företagsinterna utbildningar

Alla våra öppna utbildningar kan du naturligtvis få som företagsinterna utbildningar. Vi utgår alltid  från varje uppdragsgivares specifika behov av innehåll, omfattning och utbildningssätt. Kontakta oss gärna för diskussion och offert!

 

Aktuella öppna utbildningar i Nacka Strand. 

Utbildningslokal om inget annat anges:  Vealearn Utbildning, Cylindervägen 18, plan 8
Kontakt: Lisbeth Halldin.
Mail: lisbeth.halldin@vealearn.se
Mobil: 0735-15 22 25

Kort introduktion till utbildningar Praktisk kurs och Certifierad handledarutbildning inom organisatorisk och social arbetsmiljö!

          PRAKTISK KURS INOM ORGANISATORISK OCH SOCIAL ARBETSMILJÖ 

I den här utbildningen fokuserar vi på vad som behöver göras i praktiken för att leva upp till kraven i föreskriften. Du får grundläggande kunskaper i organisatorisk och social arbetsmiljö och utbildningen baseras på AFS 2015:4.  Du får lära dig att förebygga arbetsrelaterad ohälsa, formulera mål och prioritera ohälsa , värdegrundens betydelse och hur viktig kommunikation och tydligheten mellan chef och medarbetare. En spännande och givande dag där där Cattis guidar dig och ger dig verktyg för att du skall hantera arbetsmiljö rätt på din arbetsplats. Du får tillfälle att diskutera, ställa frågor och nätverka. 

Utbildare:  Cattis OlsénCattis är en mycket erfaren utbildare sedan 20 år tillbaka.  Cattis verkar både inom offentlig och privat sektor.  Huvudsakligen med ledarskaps- och medarbetarutbildning, mångfald och hälsofrämjande utveckling. Hon är också  utbildad Certifierad integrative coach (Coach2Coach) och inom NLP som är metoder som hjälper oss människor att bli det vi vill vara.

Giltighetstid på utbildningen: 1 heldag,
Utbildningstid: från kl 09.00 – 16.00. 
Diplom: ja, efter genomförd och godkänd utbildning.
Kursdatum: Se aktuella datum i beskrivningen och i anmälan.

CERTIFIERAD HANDLEDARE INOM ORGANISATORISK OCH SOCIAL ARBETSMILJÖ

Vill du bli företagets expert och handledare och stötta andra chefer och medarbetare inom OSA? 

Vill du bli företagets expert och handledare och stötta andra chefer och medarbetare inom OSA?
I den här utbildningen får du lära dig land annat hur du leder processer i organisatorisk och social arbetsmiljö, hur man använder sig av föreskriften. Du får kunskap om ledarskap, verktyg och relevanta metoder som är baserad på forskning, Du förstår din roll 
som handledare för att kunna dela kunskaper på arbetsplatsen och skapa tydlighet i uppdraget med arbetsmiljö

             

                OBS: Denna utbildning krävs förkunskaper Organisatorisk  och social arbetsmiljö. Se då kursen ovan eller vårt onlineutbud med flera diplomerade onlinekurser              

 

Utbildare: Cattis Olsén, se profil ovan och i kursbeskrivningen. 
Utbildningstid: Tre dagar vid olika tillfällen enligt plan som görs upp på första utbildningsdagen tillsammans med gruppen.
Diplom: ja, efter genomförd och godkänd utbildning.
Kursdatum: Se aktuella utbildningsdagar i anmälan.

Bild på Eva - öppna utbildningar

Passa på att boka in alla tre utbildningar för ett bra pris alternativ att ni bokar in tre personer från samma företag/organisation för rabatterat pris!

Utbildningspaketet ”Ledarskap i tiden
Pris 10 900 kr ex moms för tre utbildningar under ett år! Se aktuella datum här bredvid.
För mer information om utbildningar se respektive utbildning. Är ni flera som önska gå, kontakta oss för offert!

Ledarskap i tiden, utbildningspaket

Ledarskap i tiden  – ett utbildningspaket för framtidens ledarskap! 

 

Utveckla ditt personliga ledarskap, skapa effektiva processer som beställare och strategier för ett team med rätt kompetens. Under tre dagar och vid olika tillfällen som du själv väljer utifrån bestämda datum får du utbildning och verktyg för att lyckas med ditt ledarskap!

 

Vår engagerande utbildare Eva Swede ger dig praktiska verktyg och träning i personligt ledarskap, teamutveckling, kommunikation, förmågan att utveckla rätt kompetenser och vara en tydlig beställare. Målet är att skapa lönsamma företag och en organisation med rätt kompetenser och en god arbetsmiljö. Eva är strukturerad och kompetent samtidigt som hon inspirerar och uppmuntrar dig till att utveckla nya idéer och tänka i nya banor. Hennes utbildningar vänder sig till medarbetare, chefer och företagare.

 

Vi erbjuder ett paket med tre utbildningar alternativt att du köper enstaka utbildningar för att utveckla ditt ledarskap,

Utbildningarna stärker ditt personliga ledarskap och ger dig redskap för bra dialoger. Det ger dig stöd i tänka strategiskt i att skapa team omkring dig med rätt kompetenser och flexibilitet. Dessutom får du verktyg för att bli tydlig när du beställer vad som ska utföras eller köpas in och prioriterar vad som är viktigast. Som helhet stärks du i din yrkesroll, känns tydligare och använder organisationens olika resurser mer optimalt för att skapa lönsamhet och hållbarhet i er affärsidé.

 

Utbildare: Eva Swede. Föreläsare, utbildare och konsult inom organisation, team och ledarskap. Bred erfarenhet från stora och små organisationer inom privat och offentlig sektor samt civilsamhället. Tilldelades Huddinge kommuns Entreprenörskapspris 2014.

 

Utbildningstid: 3 dagar vid 3 tillfällen. 09:00-16:00

 

Aktuella datum
Personligt ledarskap, kommunikation och möten:  29/8, 20/9, 16/10,5/12
Strategisk kompetensutveckling, rätt kompetens i teamet: 18/9 samt 20/11
Utveckla beställarrollen i ledarskapet:  2/10 och den 28/11

 

Pris för enskilda utbildningar ej i paket: 3 900 kr ex moms för samtliga utbildningar – rabatt vid tre(3) deltagare från samma företag/organisation
Alla tre utbildningar som ingår i ” Ledarskap i tiden” 10 900 kr
Vill ni att vi utbilda företagsinternt hos er? Kontakta oss för offert!

OBS: Alla priser avser per person och är ex moms

Öppen utbildning Linkedin, Bild på Ellen Ewa, 500 x 257

✔  Aktuellt med nya datum just nu. Mer info kommer inom kort.

LÄR DIG ANVÄNDA LINKEDIN PÅ RÄTT SÄTT!

 

Intensivkurs i LinkedIn – inklusive porträttfotografering på plats.
Ett utbildningspaket som gör att du får en bra profil från start med ett proffsigt foto!

LinkedIn är en stor plattform som ger dig och din verksamhet möjlighet att synas, verka och växa. Genom att lära dig grunderna, funktionerna och möjligheten med plattformen kan du öka chansen för att nå dina eventuellt framtida kollegor, samarbetspartners och kunder. Utbildningen passar för både individer och företag. Den lär dig generera värde utifrån inriktning, bransch och målsättning. Efter en teoretisk och praktiskt genomgång får du även förmånen att bli fotograferad till din nya profil.

 

Utbildare: Ellen Øiesvold Palséni i samarbete med Bildkommunikatör: Ewa Malmsten Nordell,

Ellen arbetar i egen affärsverksamhet med sociala medier som bland annat LinkedIn, Instagram och Facebook. Hennes erfarenhet, kunskap och passion för området skapar tillsammans med Ewas öga för visuell kommunikation en genomtänkt och modern duo vad gäller förmågan att optimera din unika LinkedIn profil. Ewa är bildkommunikatör och hjälper dig att lyfta fram en professionell profilbild till din LinkInsida eller till din hemsida.

 

Utbildningstid : En halvdag. Se respektive kurs vad som gäller.

Pris: Grundkurs: 3 500 kr ex moms inkl.  proffsfoto som du få direkt under kursen så att du kan uppdatera din profil direkt!

                 Pris: Fortsättningskurssälj/marknad: pris 2 900 kr ex moms. Tillägg i pris om foto önskas.

 

 

               

Vill ni ha en företagsintern utbildning hos er eller hos oss i Nacka?
Kontakta oss här!