Öppna utbildningar - VeaLearn Utbildning
24018
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24018,bridge-core-1.0.1,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Öppna utbildningar

Välkommen till våra öppna utbildningar hos VeaLearn i Nacka Strand!

Öppna utbildningar är till för dig som föredrar ett mer traditionellt utbildningsupplägg där du får möjlighet att nätverka med kollegor inom samma eller andra branscher och på så vis ta del av deras kunskaper och erfarenheter. Du får möjlighet att interagera med andra på plats, ställa dina frågor och diskutera problem/lösningar både med utbildare och kollegor.

 

Alla våra utbildare har en lång erfarenhet och får mycket goda betyg vilket vi är mycket glada över. Vi har tidigare haft öppna utbildningar inom organisatorisk och social arbetsmiljö och nu har vi utökat utbudet genom att erbjuda öppna utbildningar inom ledarskap, HR och LinkedIn. Våra öppna utbildningar omfattar halvdagsutbildningar till flerdagsutbildningar beroende på ämne och utbildningspaket. Du kommer få mycket kunskap då de bygger på att varva teori med praktiska erfarenheter. Syfte är att du skall kunna praktisera dina nya kunskaper inom den egna arbetsplatsen direkt. I alla våra öppna utbildningar ingår kursdokumentation, diplom, lunch och fika om inget annat anges.

 

Skräddarsydda/företagsinterna utbildningar

Alla våra öppna utbildningar kan du naturligtvis få som företagsinterna utbildningar. Vi utgår alltid  från varje uppdragsgivares specifika behov av innehåll, omfattning och utbildningssätt. Kontakta oss gärna för diskussion och offert!

 

Aktuella öppna utbildningar i Nacka Strand. 

Utbildningslokal om inget annat anges:  Vealearn Utbildning, Cylindervägen 18, plan 8
Kontakt: Lisbeth Halldin.
Mail: lisbeth.halldin@vealearn.se
Mobil: 0735-15 22 25

Bild på Eva - öppna utbildningar

Passa på att boka in alla tre utbildningar för ett bra pris alternativ att ni bokar in tre personer från samma företag/organisation för rabatterat pris!

Utbildningspaketet ”Ledarskap i tiden
Pris 10 900 kr ex moms för tre utbildningar under ett år! Se aktuella datum här bredvid.
För mer information om utbildningar se respektive utbildning. Är ni flera som önska gå, kontakta oss för offert!

Ledarskap i tiden, utbildningspaket

Utbildningspaket för framtidens ledarskap

 

Utveckla ditt personliga ledarskap, skapa effektiva processer som beställare och strategier för ett team med rätt kompetens.

Vår engagerande utbildare Eva Swede ger dig praktiska verktyg och träning i personligt ledarskap, teamutveckling, kommunikation, förmågan att utveckla rätt kompetenser och vara en tydlig beställare. Målet är att skapa lönsamma företag och en organisation med rätt kompetenser och en god arbetsmiljö. Eva är strukturerad och kompetent samtidigt som hon inspirerar och uppmuntrar dig till att utveckla nya idéer och tänka i nya banor. Hennes utbildningar vänder sig till medarbetare, chefer och företagare.

 

Vi erbjuder ett paket med tre utbildningar alternativt att du köper enstaka utbildningar för att utveckla ditt ledarskap,

Utbildningarna stärker ditt personliga ledarskap och ger dig redskap för bra dialoger. Det ger dig stöd i tänka strategiskt i att skapa team omkring dig med rätt kompetenser och flexibilitet. Dessutom får du verktyg för att bli tydlig när du beställer vad som ska utföras eller köpas in och prioriterar vad som är viktigast. Som helhet stärks du i din yrkesroll, känns tydligare och använder organisationens olika resurser mer optimalt för att skapa lönsamhet och hållbarhet i er affärsidé.

 

Utbildare: Eva Swede. Föreläsare, utbildare och konsult inom organisation, team och ledarskap. Bred erfarenhet från stora och små organisationer inom privat och offentlig sektor samt civilsamhället. Tilldelades Huddinge kommuns Entreprenörskapspris 2014.

 

Utbildningstid: 3 dagar vid 3 tillfällen. 09:00-16:00

 

Aktuella datum för våren 2019
Personligt ledarskap, kommunikation och möten:  den 10/5 och den 13/6
Strategisk kompetensutveckling, rätt kompetens i teamet: den 9/4 och den 16/5
Utveckla beställarrollen i ledarskapet: den 10/6

 

Pris
Enskilda utbildningar ej i paket: 3 900 kr ex moms för samtliga utbildningar – rabatt vid tre(3) deltagare från samma företag/organisation
Alla tre utbildningar som ingår i ” Ledarskap i tiden” 10 900 kr
Vill ni att vi utbilda företagsinternt hos er? Kontakta oss för offert!

OBS: Alla priser avser per person och är ex moms

Öppen utbildning Linkedin, Bild på Ellen Ewa, 500 x 257

Just nu inga aktuella utbildningsdatum, kontakta oss för intresseanmälan om du önskar öppen utbildning eller företagsintern för ditt företag eller organisation!  Kontakta oss här! 

 

LÄR DIG ANVÄNDA LINKEDIN PÅ RÄTT SÄTT!

 

Intensivkurs i LinkedIn – inklusive porträttfotografering på plats.
Ett utbildningspaket som gör att du får en bra profil från start med ett proffsigt foto!

LinkedIn är en stor plattform som ger dig och din verksamhet möjlighet att synas, verka och växa. Genom att lära dig grunderna, funktionerna och möjligheten med plattformen kan du öka chansen för att nå dina eventuellt framtida kollegor, samarbetspartners och kunder. Utbildningen passar för både individer och företag. Den lär dig generera värde utifrån inriktning, bransch och målsättning. Efter en teoretisk och praktiskt genomgång får du även förmånen att bli fotograferad till din nya profil.

 

Utbildare: Ellen Øiesvold Palséni i samarbete med Bildkommunikatör: Ewa Malmsten Nordell,

Ellen arbetar i egen affärsverksamhet med sociala medier som bland annat LinkedIn, Instagram och Facebook. Hennes erfarenhet, kunskap och passion för området skapar tillsammans med Ewas öga för visuell kommunikation en genomtänkt och modern duo vad gäller förmågan att optimera din unika LinkedIn profil. Ewa är bildkommunikatör och hjälper dig att lyfta fram en professionell profilbild till din LinkInsida eller till din hemsida.

 

Utbildningstid : En halvdag. Se respektive kurs vad som gäller.

Pris: Grundkurs: 3 500 kr ex moms inkl.  proffsfoto som du få direkt under kursen så att du kan uppdatera din profil direkt!

                 Pris: Fortsättningskurssälj/marknad: pris 2 900 kr ex moms. Tillägg i pris om foto önskas.

 

 

               

Vill ni ha en företagsintern utbildning hos er eller hos oss i Nacka?
Kontakta oss här!