Partners och leverantörsmedlemmar - VeaLearn Utbildning
16311
page-template-default,page,page-id-16311,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Partners och leverantörsmedlemmar

PARTNERS OCH LEVERANTÖRSMEDLEMMAR

Partners och leverantörsmedlemmar presenteras här nedan. Är du utbildare, föreläsare, författare eller motsvarande är du välkommen att teckna vårt leverantörsmedlemskap så får du möjlighet att marknadsföra dina utbildningstjänster samt produkter hos oss. Förutom företagspresentationen får du vara gästkrönikör, lägga upp ”white papers” och samarbeta vid eventuella medlems/kundmöten  samt andra passande evenemang. Välj mellan våra två olika leverantörsmedlemskap nedan.

Presentation av våra leverantörsmedlemmar

Marinda logotyp

Kontaktuppgifter

Marinda

Finnkärrsvägen 17
184 93 Åkersberga

Tel: 076-3573302
cattis@marinda.se

Partner Utebildarna

Kontaktuppgifter

Utebildarna AB

Kaggeholm 18
178 54  EKERÖ
Tel växel: 08-546 716 00

info@utebildarna.se

FÖRETAGSPRESENTATION

Marinda – personligare utveckling ägs och drivs av Cattis Olsén som är Certifierad integrative coach(Coach2Coach),pedagog, och utbildad  inom NLP som är metoder som hjälper individer och organisationer att vara i sina bästa tillstånd och att prestera på topp.
Cattis har  lång erfarenhet av att föreläsa och leda grupper mot önskat läge. Hon har huvudsakligen verkat inom offentlig sektor med ledarskaps -och medarbetarutbildning, arbetsmiljö, jämställdhet och mångfald, handledning och hälsofrämjande utveckling.
Företaget bygger på Cattis som person och hon beskriver sitt arbete så här:
– Min vision är vara med och bidra till en värld som fler vill och kan tillhöra.
– Mitt bidrag är att skapa och visa vägen, utmana, göra det möjligt för andra.
– Mitt mål är att göra skillnad för dig i din vardag-på ett personligare sätt.

Kontakta oss för mer information

FÖRETAGSPRESENTATION

Det finns eventföretag och så finns det företag som utbildar. Utebildarna är både och. Med naturen som konferensrum kombinerar vi äventyr med affärsnytta. Ett annorlunda sätt att vädra ut invanda mönster, blåsa liv i motivationen och syresätta samarbetet.

Utebildarna  utvecklar människor, företag och organisationer genom naturupplevelser i kombination med nytt lärande. Vi driver och leder utvecklingen inom affärsutbildningar där vi arbetar med naturen som arena. Genom naturupplevelser förändrar Utebildarna människors och företags syn på utveckling. Vi skapar minnesvärd utveckling som består!

Kontakta oss för mer information

Partners och leverantörsmedlemmar