fbpx
 

Personlig utveckling diplomerade onlineutbildningar

PERSONLIG UTVECKLING DIPLOMERADE ONLINEUTBILDNINGAR FÖR DIG SOM ÖNSKAR UTVECKLA DITT PERSONLIGA LEDARSKAP, SJÄLVKÄNSLA,  KOMMUNIKATION OCH NÅ DINA MÅL.

Personlig utveckling diplomerade onlineutbildningar efterfrågas alltmer både av arbetslivet som privat. Vi står inför en föränderlig värld och vi behöver stå stadigt i oss själva för att kunna möta omvärlden på bästa sätt.

 

Vealearn har flera olika onlineutbildningar och föredrag samt e – och ljudböcker inom personlig utveckling, Alla från kompetenta, erfarna utbildare och kända författare. Utbildningarna kan köpas enskilt men här rekommenderar vi utbildningspaket då du får mer komplett kompetensutveckling under längre tid. I utbildningspaketen ingår förutom utbildningarna även flera hundra föreläsningar och i vissa fall även e- och ljudböcker.

Här hittar du flera utbildningar som tar upp diplomerade onlineutbildningar i Personligt ledarskap, självledarskap, struktur, effektiv kommunikation. Du kommer får med dig användbara tips och  verktyg.

 

Målgrupp: För dig som vill utveckla personligt ledarskap och lära dig använda verktyg för effektiv kommunikation och bra möten för att nå dina mål – inom din verksamhet eller med samarbetspartners. Du är chef, medarbetare, projektledare, företagare , konsult eller är privat kursdeltagare.

 

Är du intresserad av att läsa ett blogginlägg från en av våra utbildare Eva Swede i Personlig ledarskap så följ länkarna nedan:

 

FÖREDRAG ONLINE ingår i våra förmånliga utbildningspaket

Medlemsföredrag föreläsare

Klicka på bilden ovan för att
se exempel
på föredrag.

 

BookBeat Premium ingår i DIGITAL och DIGITAL KOMPLETT.
Få tillgång till flera tusen e – och ljudböcker. Klicka på bilden för mer info!

Personlig utveckling kategori, BookBeat
Läs mer om utbildningens innehåll, utförande, prisval och om utbildare genom att klicka på länken under respektive utbildning, bok, som du är intresserad av.
Exempel på faktaböcker inom Personlig utveckling. OBS. BookBeat ingår i vissa utbildningspaket
Vart är du på väg - och vill du dit, faktabok bookbeat
Vart är du på väg och vill du dit? 
Christer Olsson är en av sveriges mest anlitade föreläsare och fokuserar alltid på det mänskliga perspektivet.
Christers goda råd är precis lika betydelsefulla  för en företagsledare som för en pensionär, en student eller andra alldeles vanliga människor.
Ljudbok. Utgiven i september 2019.
 
Leda bra eller leda bäst, faktabok bookbeat
”Leda bra eller leda bäst” är en personlig och peppande bok om att skapa tillit, trygghet och förtroende och nå allra högst!
Peppe ger dig 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta”

Helt ny e – och ljudbok från Peppe Ekmark. Utgiven i september 2020.

 

Bemötandekoden, faktabok bookbeat, personlig utveckling
Bästsäljaren  och mycket populära ”Bemötandekoden” har kommit ut i ny upplaga. Författaren Lena Skogholm berättar om  det mänskliga samspelet, de kommunikationsproblem som ofta uppstår och hur vi bättre kan förhålla oss till varandra
Lena är beteendevetare och pedagog, specialiserats sig att på hur vi kan ha konkret nytta av hjärnforskning i vardagen oss människor emellan.
E –  och ljudbok. Utgiven i augusti, 2020. 
Motivationskoden, faktabok bookbeat, personlig utveckling
Vad är det som gör att vi blir motiverade och engagerade att vi får igång på arbetet?
”Motivationskoden” en inspirerande och tänkvärd bok där författaren Tommy Lundberg tar med på en resa genom ekonomisk och psykologisk forskning, den mänskliga hjärnan och författarens egna erfarenheter och tankar om ledarskap. Läs mer om boken här.

Ljudbok. Utgiven i september 2020.