Personligt ledarskap kommunikation och möten - VeaLearn Utbildning
23904
page-template-default,page,page-id-23904,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Personligt ledarskap kommunikation och möten

PERSONLIGT LEDARSKAP, KOMMUNIKATION OCH MÖTEN –
FÖR CHEFER, MEDARBETARE OCH PROJEKTLEDARE.

Beskrivning

Idag förändras förutsättningarna för vårt arbete snabbt. Vi behöver utveckla vårt personliga ledarskap och vår förmåga att tänka processinriktat för att möta utmaningar, oberoende av vilken roll vi har. Utbildningen hjälper dig att lära känna och utveckla dina personliga förutsättningar, din förmåga att arbeta självständigt och kunna ta olika former av beslut. Du får redskap som hjälper dig att hitta samarbetsformer genom tydliga möten, god kommunikation och feedback. Den ökar förutsättningarna att ni på arbetsplatsen når gemensamma mål på ett lönsamt och hållbart sätt.

Målgrupp

För dig som vill utveckla ditt självledarskap och lära dig använda verktyg för effektiv kommunikation och bra möten för att nå dina mål – inom din verksamhet eller med samarbetspartners. Du är t.ex. chef, medarbetare, projektledare, företagare eller konsult.

Utbildningens innehåll

I utbildningen utvecklar du personligt ledarskap och självledarskap samt förmåga att skapa tydliga mål, god kommunikation och effektiva möten vilket leder till minskad stress, främjar bra arbetsmiljö och samtidigt ökar möjligheten till att nå uppsatta mål.

 

Vi arbetar med korta teoriavsnitt, användbara verktyg, individuella reflektioner och gemensamma övningar för att du ska utveckla ditt ledarskap, din förmåga att kommunicera och din kunskap om hur du skapar effektiva möten som leder mot målet. Under utbildningen kommer du att skapa ditt eget unika material – ”Mitt personliga självledarskap”.

Bild på Eva - öppna utbildningar

”Bra ledarskap utgår från ledarskapets kärna
som är mitt självledarskap” säger Eva

 

Aktuella utbildningar i Stockholm och Göteborg

Stockholm 29 augusti
Göteborg 24 september
Stockholm 20 september
Stockholm 16 oktober
Stockholm 5 december

 

 

 

Du kan även kontakta oss företagsanpassade utbildningar

Kursen varvas med teori och praktiska övningar

I utbildningen får du lära dig följande:

 • Personligt ledarskap och självledarskap
 • Våra mänskliga behov. Vad vill jag? Hur väljer jag?
 • Förena individuella behov och gemensamma mål i verksamheten
 • Roller, kompetens och arbetsuppgifter
 • Olika sätt att kommunicera mål
 • Personlig effektivitet, att göra prioriteringar
 • Vad är effektiva möten? Struktur vid olika typer av möten
 • Att leda andra – olika stilar och sätt
 • Olika typer av professionella samtal. Vad är coachande förhållningssätt?
 • Kommunikationsstilar och förtroendeskapande samtal
 • När det inte fungerar – Hantera besvärliga beteenden och situationer
 • Samtalsträning, empatisk kommunikation och feedback
 • Individuell plan för mitt självledarskap i arbetet

Mål – Efter utbildningen

Med hjälp av olika verktyg och träning har du nya sätt att bidra till bra samarbeten, god kommunikation och effektiva möten för att nå egna och gemensamma mål i en omvärld med snabba förändringar.

Efter utbildningen har du

 • en utvecklingsplan för ditt självledarskap där du har tagit fram hur du ska möta hinder och se möjligheter i arbetet
 • kartlagt och fått insikter om din personliga kompetens och dina förutsättningar i arbetet med reflektioner om vad du vill och behöver göra
 • skapat en god grund för effektiva möten med bra möteskultur inom tidsramarna
 • tränat på olika metoder för bra dialoger och god kommunikation och lärt dig ge feedback på ett sätt som får andra att vilja lyssna
 • tränat på att bemöta utmanande beteenden
Bilder på Eva Swede porträtt, personligt ledarskap

Utbildare: Eva är en erfaren utbildare och processledare inom personligt ledarskap, lönsamt beteende och kompetensutveckling inom privat och offentlig sektor. Hon delar generöst med sig av sin kunskap och ger deltagarna utrymme för eftertanke och att dela erfarenheter med varandra. Genom sin bakgrund som HR-chef och företagare har hon förståelse för de utmaningar du kan möta i olika roller i arbetslivet. Eva är vidareutbildad till samtalscoach och inom stresshantering och mental träning och har praktisk erfarenhet av de verktyg hon förmedlar till er.

Läs mer om Eva här:

Övrig information

Pris: 3  900 kr (ex moms) när du väljer endast kursenPersonligt ledarskap, god kommunikation och möten”
Pris: 10  900 kr/ ex moms) vid köp av alla tre utbildningar – utbildningspaket ” Ledarskap i tiden”

I priset ingår kursdokumentation, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Har du någon slags matallergi behöver restaurangen veta det i god tid. Ange det i din anmälan. Du kan även maila till lisbeth.halldin@vealearn.se senast tre dagar innan kursstart.

 

Planerad utbildningsdagar under 2018/2019: Se i anmälan/bokningen nedan

Tid: 09.00 – 16.00, registrering 08.30

Plats: VeaLearns konferenslokaler, Cylindervägen 18, plan 7, Nacka Strand.
Observera att anmälan är bindande, vilket innebär att du behöver avanmäla dig om du skulle få förhinder. Om du får förhinder kan du överlåta din plats åt en kollega.Vid avbokning faktureras en administrativ avgift på 15 % och vid avbokning senare än 14 dagar före utbildningens start faktureras hela avgiften.

Diplom: Efter kursen erhåller du diplom.

Vi kommer gärna till er arbetsplats och utbildar er!
Önskar ni att vi kommer till ert företag och har en företagsintern kurs för era chefer,medarbetare eller projektledare så kontakta oss gärna för en offert.

OBS Denna utbildning ingår också i en utbildningspaket ”Ledarskap i tiden” innehållande tre utbildningar. De tre utbildningarna kan genomföras som en serie utan inbördes ordning eller fristående från varandra. För med information och pris för respektive utbildning utan utbildningspaket, se länk nedan.

De två andra utbildningar är:

ANMÄL DIG HÄR NEDAN