fbpx
 

Utbildningsinformation

UTBILDNINGSINFORMATION – KOMPETENSUTVECKLING
FÖR DIG SOM VILL LIGGA STEGET FÖRE!

Hur gör jag när jag ska beställa utbildningar, seminarier, föreläsningar eller böcker? 

Vi samarbeta med många utbildningsföretag, föreläsare, bokförlag och det har resulterat att vi har i nuläget kan ha olika tillvägagångssätt att beställa och boka era utbildningar, seminarier och böcker. Mestadels beställer du via våra utbildningspaket. Här finns det två olika varianter, utbildningspaket där du skräddarsydd utbildningspaket helt själv,du väljer helt fritt eller att du väljer våra sammansatta färdiga paket.Utbildningspaket köps via  ” Registrering och köp ” När det gäller övriga utbildningstjänster  och produkter, t.ex böcker, öppna utbildningar och föreläsningar så kan det ske på andra sätt än via utbildningspaket. Det finns instruktioner på hur ni skall gå tillväga för att boka/köpa på respektive sida.

Vilka giltighetstider och villkor gäller för enstaka streamade kurser och e-kurser?

Du köper våra utbildningar via utbildningspaket förutom vissa e-kurserna från BL som ligger separat just nu på sidan E-kurser och böcker. Det kan skilja på giltighetstiderna och villkoren. Alla utbildningspaket förutom POTENTIAL har en  giltighetstid på 12 månader. Utbildningspaketet POTENTIAL är det enda paket där du kan köpa utbildningar styckevis och giltighetstiden är endast 6 månader. Samtliga BL – ekurser har en giltighetstid på 6 månader om de inte är med som en diplomerad onlinekurs.

För de streamade diplomerade utbildningarna får du diplom och du kan även ladda ner en specifikation på kursinnehållet. Licenser för utbildningar gäller för en person. BL – kurser ges ett kursintyg efter avslutad kurs och anger också antal SRF/FAR timmar som kan vara användbart för dig som arbetar med ekonomi. Läs alltid vad som gäller för respektive utbildning och utbildare.

 

Hur lång tid tar det att gå en kurs, och vad motsvarar den jämfört med en traditionell utbildning?

Tidsangivelsen innebär det tidsåtgången att gå igenom kursen rakt av utan avbrott d.v.s  utan att du pausa eller repeterar något avsnitt. Du kan pausa din utbildning precis när som helst, systemet kommer ihåg vad du avslutade senast.

  • 1       timme filmad utbildning          =  halvdag traditionell utbildning
  • 2 – 3 timmars filmad utbildning      =  heldag traditionell utbildning
  • 4 – 6 timmars filmad utbildning      =  två dagars traditionell utbildning
  • 6 – 8 timmars filmad utbildning      =  tre dagars traditionell utbildning

Tidsvinster är beräknad enligt ovan på att när du genomför en utbildning digitalt så inräknas inte tid för fika, lunch, gruppövningar etc. som man gör vid deltagande av traditionell utbildning på plats.

Nöjd Kund – garanti, hur fungerar det?

Vi vill gärna att du som medlem och kund skall vara nöjd med ditt val av utbildning. Om du inte är nöjd så erbjuder vi dig att byta din diplomerade online utbildning mot en annan i samma prisklass. Nöjd Kund – garanti gäller en gång, kontakta oss så hjälper vid dig. Har du utbildningspaketet DIGITAL KOMPLETT eller BUSINESS då kan du byta och välja utbildning precis vad som passar dig allra bäst eftersom du har tillgång till alla utbildningar eller i BUSINESS inom ett område. 

Hur behandlar VeaLearn personuppgifter?

Den 25 maj började den nya data dataskyddsförordningen GDPR gälla i hela EU.
GDPR (General Data Protection Regulation) ersätter den svenska personuppgiftslagen PUL, och innebär ett ökat skydd för dig och din personliga integritet.

Syftet med förordningen är att skapa enhetliga dataskyddsregler inom EU vilket ska underlätta för företag att verka på unionens inre marknad. Förordningen ställer högre krav på näringsidkare där ansvar och skyldigheter förtydligas och utökas. Dessutom stärks rättigheter för den enskilde gällande personlig integritet.

Vi anser att den personliga integriteten är viktig och vill att du ska känna dig trygg med att vi hanterar dina personuppgifter under ansvar. Därför har vi  uppdaterat våra Användarvillkor och vår Integritetspolicy inte minst för att tillgodose dina rättigheter. Du hittar dem via länken här. 

Du kan alltid kontakta oss via kundservice@vealearn.se
Du kan även kontakta oss på telefon 08- 773 15 25

Nedan länkar ger dig svar på vanliga frågor och svar om våra samarbetspartners. Läs gärna igenom dessa:

Diploma Utbildning

Wimab Utbildning

Föredrag.se

Björn Lundén information