fbpx
 

Företagspresentation av VeaLearn

FÖRETAGSPRESENTATION AV VEALEARN

Vår affärsidé
VeaLearn erbjuder bästa utbildningsservice samt kostnadseffektiva och hållbara digitala utbildningstjänster online för företag och organisationer oberoende av tid och plats. Vi matchar utbildningsbehovet utifrån individuella förutsättningar och verksamhetens behov för att utveckla rätt kompetens för bästa resultat.

Vår vision är att aktivt bidra till samhällsnytta till Sveriges företag kommuner och dess anställda genom att på ett varierat sätt delge kompetensutveckling och främja kunskapsutbyte.

Det unika med VeaLearn är att vi samlar Sveriges moderna utbildningsutbud på en och samma plats. Genom våra utbildningspaket och företagsmedlemskap LMS INSIGHT och bästa service ger vi dig som kund och kursdeltagare en mycket fördelaktig tjänst!

Lisbeth Halldin, grundare och ägare av VeaLearn

Säljbudskap - Långsiktig kompetensutveckling för näringslivet, arbetsmiljö, kommunikation, ledarskap, pedagogik

KORT OM TJÄNSTERNA

VeaLearns utbud är perfekt för dig som vill ta steget längre i din verksamhet eller i din yrkeskarriär. Våra utbildningar och föreläsningar vänder sig till både företagare och till medarbetare men även till dig som privatperson som vill få ökade kunskaper i din yrkeskarriär. Vi kvalitetssäkrar kontinuerligt vårt kursutbud och våra utbildare för att du ska få en så givande och kvalitativ utbildning som möjligt. 

Våra utbildningar är främst digitala men en del av utbildningarna kommer erbjudas som öppna- och/eller företagsinterna kurser. Vi anpassar våra utbildningar efter dina behov och förutsättningar. Kontakta oss gärna vid förfrågningar om utbildningar samt företagsinterna utbildningar. Vi erbjuder också facklitteratur  för att komplettera vårt utbud.