FÖRETAGSPRESENTATION

HÄR HITTAR DU VEALEARNS FÖRETAGSPRESENTATION MED AFFÄRSIDÉ,VISION, MISSION SAMT VAD SOM ÄR UNIKT MED VÅRT ERBJUDANDE. VÄLKOMMEN TILL OSS!

Affärsidé

Utbildningsmäklare med fokus på bästa service som erbjuder unika utbildningspaket med hållbara och prisvärda utbildningstjänster för företag eller organisationer.

Vision

Vår vision är att aktivt bidra till samhällsnytta till Sveriges företag och organisationer samt till dess anställda genom att på ett varierat sätt delge kompetensutveckling och främja kunskapsutbyte.

Mission

VeaLearn matchar utbildningsbehovet utifrån individuella förutsättningar och verksamhetens behov för att utveckla rätt kompetens för bästa resultat.

Komplett utbildningstjänst - VeaLearn utbildning (komp)

Komplett utbildningstjänst

Sedan 2015 har vi hjälpt företag och organisationer att kompetensutveckla sina chefer och medarbetare inom olika utbildningsområden.

Vi är stolta över att vi kan erbjuda ett brett utbud med onlineutbildningar, föredrag online, facklitteratur och coaching vilket innebär att vi har en komplett utbildningstjänst. Allt indelat i 20 stycken utbildningsområden där du hittar smarta och effektiva utbildningspaket!

Välkommen att botanisera på vår hemsida. Har du frågor se gärna FAQ i menyn. Kontakta oss gärna via telefon, webbmöte el e-post.

Vi är med i hela utbildningsprocessen

Vi är med i hela utbildningsprocessen och bistår med utbildningsservice och rådgivning till VD, HR, chefer och medarbetare. VeaLearns utbildningskoncept är enkelt.

Utbildningar och dess innehåll finns i utbildningspaket.  Kursdeltagarna är igång inom 24 – 48 timmar vilket innebär att ny kunskap omedelbart finns tillgänglig för verksamheten. Efter avslutad utbildning och webbtest kan kursdeltagaren ladda ner diplom eller kursintyg som bevis för genomgången utbildning.

Vill du har hjälp med rådgivning, diskutera utbildningsinsatser för er verksamhet boka in kort webbmöte i vår kalender.

Vi är med i hela utbildningsprocessen - VeaLearn (komp)
klimatsmart och anpassat utbildning för framtiden i och med digitaliseringen - Vealearn (komp)

Klimatsmart och anpassat för framtiden

Tillsammans med våra partners skapar vi Sveriges mest flexibla och effektiva utbildningsportal. Digitaliseringen innebär att vårt utbud är klimatsmart och anpassat för framtiden.

Våra onlineutbildningar och övriga tjänster kvalitetssäkras kontinuerligt för att du ska få en bra och högkvalitativ tjänst.

Kom igång direkt med utbildningen på distans. Kunskaperna kan appliceras omedelbart i det dagliga arbetet! Distansutbildning ger kostnadseffektiv och hållbar kompetensutveckling över tid. Miljövänligt, mindre resande och produktionsbortfall.

Klimatsmart och anpassat för framtiden

Tillsammans med våra partners skapar vi Sveriges mest flexibla och effektiva utbildningsportal. Digitaliseringen innebär att vårt utbud är klimatsmart och anpassat för framtiden.

Våra utbildningar och övriga tjänster kvalitetssäkras kontinuerligt för att du ska få en bra och högkvalitativ tjänst.

Kom igång direkt med utbildningen, kunskaperna kan appliceras omedelbart i det dagliga arbetet! Distansutbildning ger kostnadseffektiv och hållbar kompetensutveckling över tid. Miljövänligt, mindre resande och produktionsbortfall.

klimatsmart och anpassat utbildning för framtiden i och med digitaliseringen - Vealearn (komp)

Med LMS INSIGHT utbildningtjänst

LMS INSIGHT utbildningstjänst underlättar för dig som ofta köper in företagsutbildningar. I tjänsten ingår ett Årskort KOMPLETT för utbildningsansvarig vilket ger en bra koll på utbudet på ca flera hundra olika online utbildningar. Dessutom får hela företaget tillgång till ytterligare service och rabatter på vissa utbildningspaket och fackböcker.
Det bästa av allt är att ni får tillgång till ett användarverktyg (LMS) där HR, utbildningsansvarig eller ansvarig chef kan följa kursdeltagare genom utbildningsprocessen.

Företagsmedlemskap LMS INSIGHT- VeaLearn utbildning 1