Företagspresentation av VeaLearn - VeaLearn Utbildning
15319
page-template-default,page,page-id-15319,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Företagspresentation av VeaLearn

FÖRETAGSPRESENTATION AV VEALEARN

Vår affärsidé är att du ska hitta nyckeln till kunskap som behövs för din verksamhet och din personliga utveckling genom våra moderna och kostnadseffektiva utbildningstjänster. Våra tjänster är tidsbesparande, lättillgängliga och skapar nya möjligheter i ditt företagande och din yrkeskarriär.

Vår vision är att aktivt bidra till samhällsnytta till Sveriges företag och anställda genom att på ett varierat sätt delge kompetensutveckling och främja kunskapsutbyte.

Det unika med VeaLearn är att vi samlar Sveriges moderna utbildningsutbud på en och samma plats och genom våra utbildningspaket och företagsmedlemskap med lärportalen LMS INSIGHT ger vi dig som kund och kursdeltagare en mycket fördelaktig tjänst!

Lisbeth Halldin, grundare och ägare av VeaLearn

Säljbudskap - Långsiktig kompetensutveckling för näringslivet, arbetsmiljö, kommunikation, ledarskap, pedagogik

KORT OM TJÄNSTERNA

VeaLearns utbud är perfekt för dig som vill ta steget längre i din verksamhet eller i din yrkeskarriär. Våra utbildningar och föreläsningar vänder sig till både företagare och till medarbetare men även till dig som privatperson som vill få ökade kunskaper i din yrkeskarriär. Vi kvalitetssäkrar kontinuerligt vårt kursutbud och våra utbildare för att du ska få en så givande och kvalitativ utbildning som möjligt. 

Våra utbildningar är främst digitala men en del av utbildningarna kommer erbjudas som öppna- och/eller företagsinterna kurser. Vi anpassar våra utbildningar efter dina behov och förutsättningar. Kontakta oss gärna vid förfrågningar om utbildningar samt företagsinterna utbildningar. Vi erbjuder också tidningar och böcker för att komplettera vårt utbud.