VeaLearns bokhandel online – böcker för kompetensutveckling

VEALEARNS BOKHANDEL – BÖCKER FÖR DIN UTVECKLING I JOBBET SOM PRIVAT. LYSSNA ELLER LÄS EN NY BOK IDAG!

VeaLearns bokhandel online – här hittar du affärsböcker och andra böcker som kompletterar utbudet i våra ämnesområden. Vi hoppas att böckerna skall bidra både i din yrkesroll som i din personliga utveckling. Hos oss hittar du ett urval av litteratur från olika bokförlag. Böckerna finns både i tryckt och digitalt, i form av e- och ljudböcker. I vissa fall ingår litteraturen i våra utbildningspaket, I annat fall så går det bra att köpa böckerna separat.

 

Vi hoppas att böckerna skall hjälpa dig både i ditt arbete och i din personliga utveckling. Vi tror på långsiktig och hållbar kompetensutveckling och nytta med att vi erbjuder olika former av kunskap, både som digital som traditionell utbildning och därtill kompletterar med litteratur.

 

Vår ambition är att det skall finnas något för de flesta oavsett om du är företagare, chef, medarbetare eller som privatperson. Vill ni som företag/organisation köpa in flera fysiska böcker alternativ e- och ljudböcker eller abonnemang på BookBeat kontakta oss. Välkommen men att ta del av våra böcker i VeaLearns bokhandel online!

 

Se vårt utbud från BookBeat

Se vårt utbud från Björn Lundén AB,

Logga BookBeat