STORY VEALEARN

 

Utbildningsmäklaren som löser ditt utbildningsbehov!

Med ett brinnande intresse för företagande, entreprenörskap, kompetensutveckling och människor startade jag Vealearn 2015 som betyder ”vägen till lärande”.

Kommer från en entreprenörsfamilj där både jag och min man har fått företagandet och entreprenörskapet från äldre generationer med flera olika verksamheter. Därtill har jag samlat egna erfarenheter och kunskaper från olika håll.

Idén med Vealearn fick jag tidigt. Långt senare fick jag möjlighet att starta upp en utbildningsportal i samarbete. Ett skäl till  företaget var att jag ville tillgodose utbildningsbehovet med fortbildning för arbetsgivare och anställda. För det andra skulle det vara hållbart över tid, kostnadseffektivt, oberoende av tid och plats och lättillgängligt. Ett tredje skäl var att jag personligen själv drabbades av utmattningsdepression i början på 2000 – talet och tappade under en lång tid förmågan att läsa, skriva och koncentrera mig. Det var chockartat då jag alltid hade haft väldigt lätt för mig och kunnat ” ge järnet”. Tuff lärdom! Genom det digitala lärandet kom jag tillbaka till arbetslivet. Då var ”e-learning i sin linda” men jag insåg snabbt vilka fördelar ”lärsättet” hade. Jag började titta på system och partners vilket tog tid då både teknik och kvalité var ganska dålig.

Entreprenörskapet och företagandet fick jag nog med redan som liten då jag gillade att vara med de vuxnas jobbdiskussioner och lyssnade med stora öron, var frågvis och ”la mig i” till de vuxnas förtret. Samma intresse och frågvisa sätt som jag sedan har sett hos alla mina tre sönder som är entreprenörer och driver bolag idag.

Ett av mina favoritcitat som speglar min tanke med mitt företag, vilket är ditt? 

Benjamin Franklin Citat (600x300 komp)
Glad sommar önskar Lisbeth

 

Intresset för människor, olika kulturer och betydelse för bra kundservice har jag fått i och med lång erfarenhet som affärsresekonsult i 27 år. Positiva och intressanta kunder och fina kollegor. Så mycket skratt och så mycket jobb! Under tiden utbildade jag mig inom marknadsföring, ledarskap och började studera inom fastigheter då mitt mål var att arbeta som fastighetsmäklare då just hus/försäljning har varit mitt andra yrkesmål och stora intresse.

Under 2008 började jag arbetar på ett utbildningsbolag av en tillfällighet mellan tentorna och upptäckte att det var en fantastiskt kul bransch. Lika positiva och intressanta människor och så stimulerande! Jag fick förmånen att både bidra och lära mig nytt varje dag och blev fast!

Med erfarenhet från företagandet, resenäringen, mäklarbranschen och tillsammans med samarbetspartner har vi skapat Vealearns utbildningsportal och tjänster. Jag hoppas att du gillar den och få nytta av den!

Min förhoppning är att ni som företag och organisation skall kunna bygga upp egen ”akademi” med hjälp av VeaLearns utbildningskoncept samt med den kunskapsbank vi har. Att ni får nöjda anställda vilket främjar god arbetsmiljö och nöjda medarbetare är självklart! Kontakta mig gärna för möte, samtal eller rådgivning.

Välkommen till Vealearn. Det skall bli trevligt att få följa med på er kunskapsresa!

Lisbeth Halldin,
Grundare och utbildningsmäklare