UTBILDNINGSPAKET ONLINE

t

Behöver du hjälp? Ring 08 - 773 1525

UTBILDNINGSPAKET ONLINE – KOSTNADSEFFEKTIVT OCH SMART

I VeaLearns utbildningspaket online får du kostnadseffektiv och smart kompetensutveckling online. Det passar för egenföretagaren, som större företag i olika branscher och offentlig sektor som behöver hållbar och fortbildning över tid inom olika utbildningsområden. Tanken  med vårt utbildningskoncept är att man kunna utbilda medarbetare med olika roller i verksamheten. Det skall vara enkelt, oberoende av tid och plats och prisvärt så att alla kan utvecklas i sin yrkesroll och föra verksamheten framåt!

Alla onlineutbildningar är paketerade i utbildningspaket och i olika prisvarianter beroende på innehåll så att det skall passa ditt utbildningsbehov och utbildningsbudget. Utbildningspaketen kan därför bestå av en singelutbildning med föredrag. Alternativt till hela vårt utbildningsutbud av alla diplomerade onlineutbildningar med kompletterande innehåll av fackbok, föredrag online eller annan tjänst eller produkt.

De utbildningspaket som innehåller ”definierade utbildningsprogram” (Exklusiv) är utformade med speciell omsorg och omtanke för att passa en befattning eller yrkesroll, t.ex. projektledare, skyddsombud eller ny som chef. Utbildningspaketen online hittar du under respektive utbildningsområde. Giltighetstiden varierar från 6 månader till 12 månader. Passar inte något av våra befintliga utbildningspaket kan vi skräddarsy annat för er verksamhet.

Se vår prisplan här!

 

kOM igång med ditt utbildningspaket online inom 24 timmar! 

Du behöver inte vänta på speciellt kursdatum för utbildningsstart utan vi praktiserar löpande kursstarter. Utbildningarna skall vara tillgängliga så snabbt som möjligt så att du kan använda dina nya kunskaper direkt i verksamheten! Se nedan hur du gör för att beställa dina kurser!

Utbildningarna sker på distans i din egen takt. Du kan använda din dator, mobil eller surfplatta! Lär, pausa och repetera under giltighetstiden. Diplom utfärdas efter varje kurs. Behöver ni hjälp med exempelvis workshop eller coaching, individuellt som i grupp kontakta oss för mer information.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU UTBILDNINGSPAKET ONLINE

1

SÖK UTBILDNING

Sök bland utbildningsområden och välj utbildningspaket eller övriga tjänster.

2

VÄLJ PAKET

Välj ett eller flera utbildningspaket och lägg i varukorgen. Komplettera gärna med fackböcker, andra tjänster och produkter.

3

BESTÄLL

Beställ via kassan.
Har ditt företag/organisation vår utbildningstjänst LMS INSIGHT med medlemskap hos oss vänligen ange kod för rätt pris vid beställning.

4

KOM IGÅNG

Vid godkänd beställning aktiverar vi dig i utbildningsportalen inom 24 timmar, vid helg, närmaste vardag.
Du får inloggningsuppgifter och info via angiven e-post.