Facebook, Instagram och LinkedIn – nu finns vi där

Författad av VeaLearn Utbildning

2016-11-25

Facebook, Instagram och LinkedIn – uppdatering på flera Sociala medier.

Facebook Instagram och LinkedIn – efter en tids arbete i kulisserna finns nu VeaLearn att följa på både FacebookInstagram och LinkedIn. Följ oss på de olika plattformarna för att ta del av våra senaste nyheter och erbjudanden.

På Instagram kan du genom bilder följa oss för inspiration. Få användbara tips och lär dig mer om vår vision.

Vår Facebook-sida kommer användas som ett forum där vi på VeaLearn direkt kan hänvisa er vidare till spännande länkar och nyheter. På Facebook kommer vi även vara snabba på att få ut erbjudanden och tävlingar. Något som ni medlemmar kan ta del av och dela med vänner. För att fira vår start på sociala-medier har vi på VeaLearn valt att dela ut en välkomstgåva till några av våra följare. Var 15:e person som gillar vår Facebook-sida kommer få ett inspirerande bokpaket. Bokpaketet har ett marknadsvärde på ca 500 kronor. Gåvan delas ut upp till vår hundrade gilla-markering.

Vi ser fram emot att möta våra medlemmar, kunder  och följare i en kanal som erbjuder en mer direkt dialog. Vi tror och hoppas att detta kommer bli startskottet för en tätare och inspirerande relation till er som följer VeaLearn.

Julen och högtiderna närmar sig med stormsteg. Detta vill vi så klart fira med er alla i den mån det går. Under vår flik ”evenemang” kan du anmäla dig till vårt Glöggmingel med FridaRit.

Frida Panoussis är VeaLearns senaste tillskott. FridaRit är en av Sveriges första Graphic Recorders – mötesritare. Hon kommer under en eftermiddag hålla ett föredrag och berätta mer om sitt spännande arbete. Frida kommer också att dokumentera och rita under vår konferensen den 26 januari 2017.

Vi har mycket spännande som ligger framför oss och det vi på VeaLearn ser mest fram emot just nu är konferensen ”Hjärna – aktivt Ledarskap till Medarbetarskap” i början av nästa år även denna finner du under fliken ”evenemang” här på vår hemsida.

Lisbeth & Cornelia

Du kanske också gillar…

0 kommentarer