hälsa mera – ny samarbetspartner

Författad av VeaLearn Utbildning

2015-06-29

Vi hälsar vår nya samarbetspartner hälsa mera som ägs och drivs av Malin Lundskog och Malin Odèhn. De driver hälsa mera utifrån deras övertygelse om att alla förtjänar att må sitt bästa och har ett ansvar att göra det.

Malin Lundskog har en bakgrund som informatör och har under de senaste 15 åren jobbat med hälsoutveckling i form av mental och fysisk träning. Hon är målbildstränare, författare, talare, personliga tränare på specialistnivå och gruppträningsinstruktör.

Malin Odéhn, ledde som hotell- och marknadschef framgångsrikt sina medarbetare med hälsan i fokus. Under många år kombinerade hon chefskarriären med sitt uppdrag som gruppträningsintruktör och egen träning för att må som bäst. Nu gör hon karriär med hälsan som redskap, som talare, instruktör och författare.

Nu är de båda aktuella hos Vealearn med deras webbkurser Den hälsosamma ledaren, Hälsosamt medarbetarsamtal,  Det hälsosamma företaget, Konditionsträning som stresshantering och Chefen som stresshanterare. Du kan köpa kurserna var för sig men du kan köpa kurserna som kurspaket. Det gäller ” Den hälsosamma ledaren & Hälsosamt medarbetarsamtal ” eller ”Den hälsosamma ledaren &, Det hälsosamma företaget”.  Är du medlem så har du möjlighet att välja någon av dessa kurser som fri webbkurs i ditt startpaket.


Just nu får du 25% rabatt på våra webbkurser från hälsa mera. Erbjudandet gäller t o m 31 Juli 2015. Använd koden SUMMER07 i kassan. Passa på att öka din kunskap under semestern om hur hälsa kan förbättra arbetssituationen i höst för både dig och dina medarbetare!


Tillsammans har duon också skrivit boken ” Hälsan i fokus” som du kan köpa i VeaLearns webbshop. Pris 200 kr inkl moms och frakt. En bok varje framgångsrik ledare vill och behöver läsa. De vänder ut och in på det populära friskvårdsbidraget och levererar hälsosamma sanningar, mängder av tips och lär ledare att ha hälsan i fokus.

Det är den anställde som ansvarar för sin hälsa, medan företagen får ta ansvar för den ohälsa som kostar enorma resurser i form av tid och pengar. Ett företag som satsar på hälsa blir mer effektivt och lönsamt, ett hälsosamt företag består av en hälsosam personal i hälsosam ledning.

Detta är oerhört viktig fråga idag där det ställs högre krav på dig som anställd ditt arbete och din prestationsförmåga och mycket viktigt att företagen förstå vikten att hur vikten hälsa är för företagen. I medelstora och större företagen arbetar man mer fokuserat på detta, men i de mindre företagen inser man kanske inte allvaret vad detta innebär och hur stora kostnader och bortfallet medför.

Ta väl vara på sommaren och semestern och få den efterlängtade vilan och skön träning  som vi alla behöver och hälsa mera på ditt företag så går ni hösten väl till mötes!

Sköna sommarhälsningar,

Lisbeth

Du kanske också gillar…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.