Inspirationsföreläsningar i augusti.

Författad av VeaLearn Utbildning

2015-08-14

VÄLKOMMEN TILLBAKA FRÅN SEMESTERN!

Vi hoppas att du känner dig utvilad och har fått energi att ta tag i höstens utmaningar! För att komma igång med jobbet och skapa nytänkande har vi laddat med våra inspirerande medlemsföredrag för dig i augusti. Se klippen genom att klicka på respektive föredrag nedan.


Först ut är Niclas Mårdfelts föredrag – Prestera affärsmässigt mer på minskad tid med minskad stress.
Vad är bättre än att få kunskap hur du skall lyckas med dina åtagande och få strategier för att skapa fler intäkter i företaget utan att öka stress och arbetsbelastning? Den här hösten ser du till att det blir annorlunda! Nicklas tar bland annat upp kunskaper hur personalen kan bli vassare och tankar om time management – hur skapar vi mer värde för kund. Denna föreläsningen rekommenderas särskilt till för alla i ledande befattning oavsett sektor.

Vår andra föreläsare är Thomas Lundqvist Nya verktyg i säljarens verktygslåda.
En jättebra föreläsning tycker jag personligen. Thomas ger väldigt bra tips hur du skall lyckas få det förtroende från kunderna som gör att dom väljer just dig och ditt företag. Här lär du dig hur människor fungerar kopplat till försäljning, kvittenskommunikation, om sociala bevis, förlustaversion och reciprocitet. Har du inte så mycket tid så lyssna på detta. Det tar bara ca 20 minuter. Föreläsningen är tänkt till alla säljare, säljchefer och till dig som kanske inte ser själv som säljare.

Thomas Lundqvist talar om i sitt föredrag  hur försvinnande lite information vi verkligen snappar upp från exempelvis ett kundmöte eller här som i en föreläsning. Vi kommer bara ihåg en bråkdel! Vi har en förmåga att glömma bort saker i samma takt som minnet fylls på. Det är just detta som vi kan hjälpa dig på vägen. En av våra bästa kundfördelar  med just digitala utbildningarna och föredragen är att du har möjlighet att lyssna på föreläsningarna och kursavsnitten flera gånger om du så önskar.

Vårt tredje föredrag handlar om Digitala trender och ekonomi – Ulf Löwenhav.
Ulf föreläser om värdegemenskap för företag framåt och social kapital. Han berättar bl.a om påverkan från Apple och du får kort information vad Bitcoin är, socialt kapital och värdegemenskap.

Sist ut i augustis föreläsningsserie är härliga Annie Seel med föredraget ”Ingen minns en fegis.”
Annie är rallyprinsessa och Paris- Dakar vinnare. Annie har kört över 20 ökenrally på MC. Annie blev historisk i år som den enda svensk någonsin som kört legendariska Dakar-rallyt med både mc och bil. Du får ett härligt inspirerande motivationsföredrag. Allting går med en envishet och ödmjukhet. Ge inte upp!

Vill du ser mera av andra intressanta föreläsningar av tidigare föredrag så kan du som medlem titta i vårt arkiv.


Tips och frågor från våra föreläsare. Funderar på det här frågorna och tipsen innan du ser föredragen.

  • Vad betyder mest för dig, för din partner, dina barn? Vad betyder mest för våra kunders kunder?
  • Vad är syftet med din tjänst? –  Niklas tar upp problematiken.
  • Jobbar i kontrast när du lägger en offert till din kund – Thomas berättar hur
  • Funderar på socialt kapital och värdegemenskap. Vilka stora företag påverka dig? – Ulf Löwenhav
  • Alla dagar räknas för den som vill nå sitt mål – Annie Seel

Vill du se föreläsningarna i sin helhet – bli medlem nu (från 299 kr/mån) och få massor med inspiration, motivation och kunskap! 

Erbjudande just nu! Teckna upp dig för vårt nyhetsbrev i augusti så får du se hela Thomas föreläsning från augusti. Skriv in dina kontaktuppgifter längs ned på sidan och beställ prenumeration på vårt nyhetsbrev.

På återhörande
Grundare och ägare av Vealearn Utbildning
Lisbeth Halldin

Du kanske också gillar…

0 kommentarer