Ny samarbetspartner – Bookboon.com

Författad av VeaLearn Utbildning

2015-10-26

Vi har glädjen att presentera en ny samarbetspartner Bookboon.com

Bild till nyhet om Bookboon

Bookboon.com  är världen snabbaste växande e-bokförlag när det gäller utgivning av e-böcker. Bolaget grundades i Danmark 1998 under namnet Ventus. Under 2005 blev Bookboon.com  det första nätbaserade bokförlaget i världen som började ge ut kostnadsfria kursböcker för studenter. Idag finns huvudkontoret i  London och Köpenhamn, men har även kontor i Stockholm, Amsterdam och München. Idag erbjuder man mer än 900 kursböcker för studenter och 600 e-böcker för yrkesfolk, på sju olika språk.

Vi är nu glada att kunna erbjuda ett brett utbud på ca 200 e-böcker till våra medlemmar. Det är Bookboon.coms premieutbud gällande facklitteratur för näringslivet som ingår i medlemskapet. Alla böckerna är skrivna av experter inom sitt område och är utformade efter näringslivets behov. Här hittar du aktuella böcker inom  områden som personlig utveckling, IT, försäljning, marknadsföring, kommunikation, ekonomi, ledningsfrågor, teknik med mera.

Böckerna är skrivna på engelska och svenska och laddas ner i PDF-format. E-böckerna är ungefär 50- sidor långa, inriktningen är praktisk och är precis tänkt som våra andra utbildningar, läs böckerna idag –  omsätt dina kunskaper i praktiken i morgon. Böckerna finns lättillgängliga i din dator, surfplatta eller i mobilen.

Du som är medlem logga in under ”mina sidor” gå till fliken ”Hämta e-böcker från Bookboon”, välj och ladda ner de e-böcker du önskar. Är du inte medlem, får du gärna prova på en e-bok här.  Här finns boken ” Från chef till ledare – fem nycklar till framgång” av författaren och coachen Nina Karlsdotter.

Välkommen att prova konceptet!

Grundare och ägare av Vealearn Utbildning
Lisbeth Halldin

Du kanske också gillar…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.