Ny samarbetspartner och leverantörsmedlem

Författad av VeaLearn Utbildning

2015-09-01

Vi har nöjet att presentera en ny partner och leverantörsmedlem hos VeaLearn. Företaget heter Kompetenstillväxt Sverige AB  och drivs av dess VD Anna Kreissl. Kompetenstillväxt förmedlar kvalitativa utbildningar till företag och organisationer. De hyr ut konsulter med kompetens inom HRM, ledarskap och affärsutveckling. Kompetenstillväxt projektledare och arrangerar konferenser och event med fokus att sprida kunskap. De är en extern säljpartner med fokus inom fackpress och fackmässor.

Anna brinner precis som jag för kompetensutveckling- att ledare, medarbetare och företag skall utvecklas. Först ut i vårt samarbete är en konferensen Kompetenstillväxtdagen den 11 november i Stockholm. Det är en dag för dig som vill utvecklas inom ledarskap och kommunikation.

Kompetenstillväxtdagen ger dig  möjlighet att effektivt ta del av kunskap från flera kvalificerade utbildare inom ledarskap och kommunikation. Ni kan välja de ämnen och talare som passar er organisation just nu.


VeaLearn har förmånen att kunna erbjuda ett mycket bra medlemspris på konferensen. Du som medlem betalar endast 1 795 kr t o m den 30 september. Därefter får medlemmarna betala 1 995 kr. Ordinarie pris är 2 495 kr. Priserna är ex moms.

Begränsat antal platser – boka dig redan idag!

Är du inte VeaLearn medlem så är detta ett ypperligt tillfälle att bli det!

Mer information om konferensen, programmet och anmälan hittar du här.

Välkomna till Fotografiska den 11 november!

Lisbeth och Anna

Du kanske också gillar…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.