Årets sista Intensivkurs i LinkedIn hos VeaLearn

Författad av VeaLearn Utbildning

2018-12-11

Årets sista Intensivkurs i LinkedIn hos VeaLearn i Nacka strand


Den femte december arrangerade vi årets sista öppna Intensivkurs i LinkedIn inklusive portträttfotografering hos oss på VeaLearn. Under hösten har vi haft öppna LinkedInutbildningar hos oss i Nacka Strand och utbildaren Ellen Øiesvold Palsén på SkanPers har även utbildat flera företag internt. Eva Nordell Malmsten, Fotof´ralla som är bildkommunikatör har fotograferat för glatta livet och levererat jättefina portträttfoto till våra kursdeltagare. På foto ovan ser ni några av kursdeltagare på kursen tillsammans med Ellen och Ewa.Tack för deltagande av utbildningen säger vi till Ewa Swede, Fri och Stark, Ann Epstein, Epsteinutveckling AB, Katarina Ander, Andcouting AB, Philip Ayhan, Elektropartner. Deltagare som saknas på bild från kursen gör Agnes Salomonsson Lagevald och Linnea Knutsson från Novoterm Tranlation AB. 

I den här kursen har deltagarna fått lära sig alla Linkedins funktioner, hur du kan få till ett bra nätverkande med hjälp av Linkedin och hur du skapar en profil som sticker ut. Alla har varit mycket nöjda vilket är jätteroligt för oss.

Nytt datum 2019 – rabatt på kursen om du bokar före 21/12-2018!

Nytt datum för nästa Intensivkurs i LinkedIn är den 29/1 – 2019. Boka du in dig på vår öppna kommande utbildning innan den 21/12 så får ett  bra pris, endast 3 500 kr mot ordinarie 3 900 kr ex moms. Är i flera än fyra så kontakta mig för grupprabatt. Alternativt ifall ni hellre vill ha företagsinternt! Läs mer om utbildningen och boka dig här. 

NYHET – Påbyggnadskurs den 30/1.

Lär dig att få flera leads, marknadsföra företagets varumärke, tjänster och produkter till rätt målgrupp! Nästa termin kommer vi även att hålla en påbyggnadskurs med inriktning sälj och marknadsföring. Den här är kursen för dig som redan kan grunderna och nu vill lära dig hur dig skall använda LinkedIn fullt ut för att få flera leads, marknadsföra företagets varumärke, tjänster och produkter. Anmäl dig här ifall du intresserad av att påbyggnadskursen eller ifall ni vill utbildningen företagsinternt så kontakta vi dig. Mer info kommer om  utbildning  inon kort. Vi  har 10 platser till förfogande på varje kurs, så passa på att anmäla dig i tid, hoppas att vi ses på utbildningen!

OBS. Har du gått Intensivkurs i Linkedin hos VeaLearn så får du 10% rabatt på fortsättningskursen.

Hälsningar

Kontakta Lisbeth
Lisbeth Halldin
Grundare och utbildningsmäklare

 

Du kanske också gillar…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.