Intensivkurs LinkedIn inkl porträttfotografering

Författad av VeaLearn Utbildning

2018-10-19

Intensivkurs LinkedIn – Professionellt och jobbrelaterat nätverkande!

Är du med och är du med på rätt sätt?
LinkedIn är mer än en CV databas. Genom att skapa en bra profil kan du bygga och stärka ditt eget varumärke, höja din trovärdighet som expert inom ditt område, skapa nya affärsmöjligheterna och nätverka. Du bestämmer själv hur mycket av din profil som ska visas öppet och hur mycket tid du vill lägga på LinkedIn.

Öka din synlighet med vår Intensivkurs LinkedIn!
Enkelt förklarat är LinkedIn en online plattform för professionellt nätverkande. Precis som på Facebook, lägger du till dina kontakter (motsvarigheten till Facebooks vänner) och kan gå med i olika grupper, för att följa eller medverka aktivt i och föra diskussioner. På LinkedIn är nätverkande professionellt och jobbrelaterat, du håller din profil uppdaterad med dina tidigare erfarenheter, nuvarande jobb och dina föregående. Din profil är även ett digitalt CV.

En bra profil kräver lite jobb och förståelse för grunderna. Vi lär dig hur! 

Samarbete VeaLearn, SkanPers och FOTOF’RALLA AB

Vealearn erbjuder i samarbete med SkanPers och Ellen Øiesvold Palsén och Ewa Malmsten Nordell från FOTOF’RALLA AB en ”Intensivkurs i LinkedIn inklusive porträttfotografering”.
Du får aktuella LinkedInkunskaper och nytt aktuellt foto som du kan lägga ut på din profil. Linkedin utvecklas nu snabbt och inför nya funktioner hela tiden så passa på att gå en utbildning!
Önskar ni en företagsinternutbildning så kontakta oss gärna
.
I höst har vi haft flera företagsinterna utbildningar som har varit mycket uppskattade!

Aktuella datum i Nacka Strand:

  • 20/11  kl. 13.00 – 17. 00, fokus för dig som arbetar innom sälj/marknad. Pris 4 900 kr ex moms

Utbildare Ellen är VD, arbetar i egen affärsverksamhet med sociala medier som bland annat LinkedIn, Instagram och Facebook. Ellen har mycket stor erfarenhet, kunskap och passion för området och tillsammans med Ewas öga för visuell kommunikation en genomtänkt och modern duo hjälper dig att skapa din unika LinkedIn profil.
Ewa är bildkommunikatör och hjälper dig att lyfta fram en professionell profilbild till din LinkInsida eller till din hemsida.

Välkommen att boka din utbildning!
Lisbeth, Ellen och Ewa

 

Du kanske också gillar…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.