Fokus på din personliga kompetensutveckling i höst.

Fokus-pa-din-personliga-kompetensutveckling-i-host-blogg

Författad av VeaLearn Utbildning

2021-09-01

Har du fokus på din personliga kompetensutveckling i höst?

September har fört in oss i höstperioden och semestern känns kanske redan avlägsen. Fortfarande har vi restriktioner att förhålla oss till, dock inom kort får vi lättnader i och med nya direktiv den 29 september. Troligtvis blir det fortsatt hemarbete för många medan andra kan nu gå tillbaka till jobbet samtidigt som andra yrkesgrupper har gått för högtryck under hela pandemin. Det har varit en annorlunda tid för oss alla men jag upplever ändå att det känns absolut mycket positivare i Sverige och mycket tack vare att många är nu vaccinerade.

Sommarperioden har kanske gett dig tid på att fundera på jobbet och få fokus på din personliga kompetensutveckling. Känns det bra i din relation, på din arbetsplats, eller känns det lite olustigt? Varslad och du behöver kanske tänka helt nytt. Du trivs med ditt yrke men du är kanske på fel plats eller allting känns jättebra och du vill utvecklas vidare.

Ta reda på orsaken nu, prioriterar dig själv! Fråga dig vem är du, vad vill du och hur skall du göra för att det skall bli bättre. Jag har funderat ett en hel del själv under augusti och gjort en del förändringar som redan har gett resultat, både i arbetet och personligen. Mitt råd är att du skall verkligen skall ta dig den tiden! 

För mig betyder höst Nystart med stort N!
Äntligen är man igång och jag gillar verkligen den här årstiden! När jag var liten och jag gick till första skoldagen på terminen, vilken förväntan jag hade! Träffa alla mina kompisar, kanske ny väska och kläder, kanske nya ämnen och nya lärare och alla nya böcker (som jag hade valt omslagspapper till, det gör man nog inte längre) och precis samma känsla vill jag att du skall ha med dig. Allt är möjligt, det är bara att välja!

Inför hösten erbjuder vi kompetenspaket DIGITAL SEPTEMBER – gäller t.o.m. den 30/9

Ta gärna del av kompetenspaketet DIGITAL SEPTEMBER. Vi har verkligen boosta med det här kompetenspaketet för att du skall få en kanonstart i höst! 

I erbjudandet har vi lagt in två valfria utbildningar och onlineutbildningen ”Arbetsglädje”. En inspirerande utbildning med utbildaren Antoni Lacinai som är mycket populär föreläsare, författare och krönikör. Det innehåller även föredrag online, e –  och ljudböcker från BookBeat samt nya friskvård tjänsten från Matt i kroppen för hemarbete och för kontoret. 

Du väljer utbildningarna från utbildningskatalogen eller från ämnesområdena.  Så tar tillfälligt i akt att boka för dig själv, för era chefer och övriga medarbetare, Vi hjälper gärna till med urval. Kompetenspaketet är personligt och licenserat. 

Förresten, vet du egentligen vad ordet höst betyder?
Jo, enligt svenska akademin betyder ordet höst ” skörd” och man höstade det vill säga att man samlade in eller hämtade in de sista man hade odlat för att klara av att överleva den stränga vintern. Det är dags för dig att göra det nu, att hösta för vintern att samla på dig inspiration, kunskaper och få kompetens för framtiden. Ge dig själv en härlig nystart!

Jag hoppas att vi hörs och till och med kanske ses!
Härliga hösthälsningar från

Utbildningsmäklare och grundare till VeaLearn Utbildning. Lisbeth Halldin

Lisbeth Halldin
Utbildningsmäklare och grundare till VeaLearn Utbildning
[

Du kanske också gillar…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.