fbpx
 

Nya webbutbildningar inom Arbetsmiljö – Vealearn utbildning

Nya webbutbildningar inom Arbetsmiljö - Vealearn utbildning

Nya webbutbildningar inom Arbetsmiljö – Vealearn utbildning

Lagom till terminsstart är vi glada att vi kan erbjuda tre nya interaktiva webbutbildningar inom arbetsmiljö. Det är lärarledda webbkurser inom BAM, ELBAM och BAS P/U.

Utbildningarna har samma innehåll som traditionella fast det sker via videolänk. Här får du möjlighet att interagera med läraren och kursdeltagare. Perfekt att köra utbildningen på hemmaplan! Är ni flera medarbetare på olika orter så kan ni köra utbildningen tillsammans, ställa frågor och diskutera.

Just nu så har vi dessutom 25% rabatt på de lärarledda arbetsmiljöutbildningarna.
Bokning senast den 31 augusti dock kan du utbilda dig höstterminen 2021. Utbildningarna sker i samarbete med Kompetensutveckla.se. Flera datum finns tillgängliga på alla kurserna.

Kort om utbildningarna

Samtliga utbildningar har en utbildningstid på två dagar och vi är godkända av AFA – försäkring vilket innebär att du kan få ersättning av kursavgiften mellan 50 – 70% av kursavgiften. Gäller för privata företag som har kollektivavtal och TFA. Alla dessa tre utbildningar riktar sig till chefer, arbetsledare, skyddsombud och arbetare som i sin yrkesroll har behov av kunskap om hur arbetsmiljöfrågor skall hanteras.

De nya webbutbildningar inom Arbetsmiljö:

 

Har du frågor, önskar att få någon av utbildningarna företagsinternt. Kanske ni är flera än fem  deltagare som vill utbilda er i verksamhet hör av er till oss. Kontakta oss via formulär, email eller telefon, alternativ att du chatta med här oss på hemsida.

Välkommen att ta del av utbildningarna!

Utbildningsmäklare och grundare till VeaLearn Utbildning. Lisbeth Halldin

Lisbeth Halldin
Utbildningsmäklare

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.