Interaktiv webbutbildning-Lead Forward-ledarutbildning som ger bra team

Författad av VeaLearn Utbildning

2020-04-03

Interaktiv webbutbildning-Lead Forward – våga utmana ditt ledarskap med en utbildning som bygger på framåtanda och postiv feedback. Få coachning och utbildning under hela 6 månader!

Syftet är att just du skall känna dig säkrare i din yrkesroll och med din nya kunskap resulterar än mer glädjefylld arbetsplats. Kursstart den 29/4 – efterföljande datum är den 7/5,  15/5 och den 28/5.

Interaktiv webbutbildning  –  Lead Forward riktar sig till dig som är eller vill utbilda dig till ledare, chef, projektledare inom kommunal eller privat verksamhet. Du kanske är rektor, biträdade chef eller verksamhetschef inom omsorgen.

VAD ÄR LEAD FORWARD?

LEAD FORWARD är en återkopplingsmetod för ledarutveckling och som bygger på framåtanda och tar avstamp vid snarare än att stanna vid återkoppling på tidigare beteenden så som ofta är fallet vid traditionell feedback. Ledarskapsutbildningen är en digital interaktiv webbutbildning med utbildaren Rauno Juustovaara. Ni träffas sex online å ca 1,5 timmar varje utbildningstillfälle.

Du själv väljer utvecklingsområden utifrån feedback från din omgivning.  Mellan träffarna sker individuellt arbete genom att läsa en bok om ledarskap och genomföra ett antal övningar i reflektionsbok för ledare. Under träffarna kommer vi att arbeta både med gruppsamtal och coaching individuellt och i grupp.

Interaktiv webbutbildning-Lead Forward får du bland annat kunskap om:

  • Förändrat ledarskapsbeteenden och mer positiva medarbetare.
  • Framför allt en annorlunda och positiv upplevelse av ledarskapsutveckling.
  • Stöd från medarbetarna i din ledarutveckling
  • Handlingsplan för att utveckla ledarskapet

Läs mer om utbildningen här och anmäl dig nu för vårens utbildning

Du kanske också gillar…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.