Köp din utbildning via VeaLearns webbutik

Författad av VeaLearn Utbildning

2019-08-19

VeaLearns webbutik – betala din kompetensutbildning på ett enklare sätt.

 

Vi är glada att kunna erbjuda flera olika betalningsalternativ till hösten för dig som har behov av kompetensutveckling. Du kan nu köpa samtliga digitala utbildningstjänster samt öppna utbildningar, böcker, föreläsningar mm via direktfakturering, faktura( företag) eller privat via Klarnas alla alternativ i VeaLearns webbutik.

Dela upp köpet t.ex. av våra utbildningspaket och du kan på så vis får en månatlig kostnad istället för att betala allting på en gång. Nu behöver inte ekonomi hindrar dig för att kunna bygga upp en egen ” Akademi” och ta del av vår kunskapsbank. Se under anmälan och köp!

Tillsammans med våra samarbetspartners skapar vi Sveriges mest flexibla och effektiva utbildningsportal för företag, organisationer, egenföretagare. Du får tillgång till Sveriges främsta utbildare, aktuella utbildningar och föredrag samt facklitteratur. Idag kan vi erbjuda dig mer 250 diplomerade onlineutbildningar, onlineföredrag, e och ljudböcker via BookBeat och BL och fler intressanta öppna utbildningar.

 

Just nu är det full aktivitet på VeaLearn!
Vi  lägger fortlöpande ut nya utbildningar och erbjudande nu, så gå gärna in och titta på vår hemsida. Dessutom så har vi lagt till flera nya öppna utbildningar och börjar med föreläsningar på plats. Håll utkik för nyheter!

 

Du kanske också gillar…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.