TESTA DIN PERSONLIGHET- föreläsning den 9 februari 2017

Författad av VeaLearn Utbildning

2017-01-09

TESTA DIN PERSONLIGHET

Testa din personlighet tillsammans med Softskills och VeaLearn. Hur fungerar du i kombination med andra människor och hur uppfattas du av andra? Förstår du varför det ibland blir så fel när du tycker att du varit så tydlig? Nu har du chansen att testa dig!

Thomas Traneving håller en rolig och utvecklande föreläsning om personligheter samtidigt som ni får en återkoppling på er egen profil i grupp. Softskills är ett personlighets-analys-verktyg som används bl.a. i rekrytering men även i grupputveckling, säljutbildning och ledarskap.

Detta verktyg utmärker sig genom att den har en en femte dimension vilket gör att man får en mer träffsäker bild av personligheten. Man kan utbilda sig i verktyget och använda det själv eller anlita Softskills som konsulter.

Under denna föreläsning får du använda din mobil för att svara på frågor om din egen personlighet och få resultatet med Sofskills analys.

Målgrupp: Företagare, HR, chef, arbetsledare, säljare, utbildare mm.
Pris: kostnadsfritt
När: den 9 februari, registrering och fika 14.30 Föreläsningen kl: 15.00 – 17.00
Var: våra lokaler, Cylindervägen 18, plan 7, Nacka Strand

OBS. Begränsat antal platser. Denna föreläsningen är kostnadsfri men anmälan är bindande efter den 6 februari 2017. Naturligtvis kan du överlåta anmäla till någon annan vid förhinder, meddela VeaLearn. Om ingen avanmälan har skett vid utebliven närvaro förbehåller sig VeaLearn rätten att ta ut en administrationsavgift om 295 kr.

För mer information om Softskills Personlighetsprofil och Befattningsprofil samt även Gruppanalysverktyget och 360 se www.softskills.se. För frågor om verktyget och föreläsningen kontakta thomas@softskills.se  eller ring 073-6004710.

Har du frågor om anmälan kontakta Lisbeth Halldin på lisbeth.halldin@vealearn.se  eller tel 08-55921525

Välkomna till föreläsningen!

Lisbeth Halldin och Thomas Traneving

Du kanske också gillar…

0 kommentarer