VeaLearn Kommun Online – digital utbildningstjänst

Författad av VeaLearn Utbildning

2019-08-22

VeaLearn Kommun Online – ny utbildningstjänst för kommuner!

VeaLearn Kommun Online är en ny digital utbildningstjänst som erbjuds till samtliga kommuners personal, ledning som medarbetare. Tjänsten sker i samarbete med flera samarbetspartners. Skälet till att erbjuda en specifik tjänst till kommuner är att ta fram en kostnadseffektiv och modern utbildningstjänst. 

VeaLearn Kommun Online utbildningstjänster medverka till att kommuner skolor och kommunala bolag får möjligheten att  utbilda fler medarbetare till effektivt och hållbart över tid inom olika ämnesområden.

Tillgång till kompetensutveckling inom 25 ämnesområden – diplomerade onlineutbildningar, föredrag online och facklitteratur.

Idag får du tillgång till kompetensutveckling inom ca 25 ämnesområden vilket innebär att många kan få nya kunskaper och omsätta sina kunskaper direkt i verksamheten. Utbudet är brett med variation för att passa individen i den kommunala verksamheten. VeaLearn Kommun Online håller hög kvalité, är klimatsmart och anpassat för framtiden.

Till tjänsten komplettera vi även med utbildningar och föreläsningar i traditionell tappning med öppna eller kommuninterna utbildningar samt litteratur.

LMS INSIGHT – Följ er verksamhets framgångar och utmaningar och få utökad utbildningsservice

Med företagsmedlemskapet LMS INSIGHT kan varje chef eller utbildningsansvarig följa sin enhets framsteg i realtid samt få tillgång till utökad utbildningsservice och våra experter i vissa ämnesområden. Tillsammans med våra partners skapar vi Sveriges mest flexibla och effektiva lärportal för företag, organisationer och privatpersoner.

Affärsidé
Vi ger dig nyckeln till din kompetens. Vår moderna och kostnadseffektiva utbildningstjänst är tidsbesparande och lättillgänglig i din yrkeskarriär, i ditt företagande och i utveckling av din organisation. Vår utbildningsservice ser till att du får rätt kompetens genom vår utbildning.

Vision
Vi bidrar aktivt till samhällsnytta genom att på ett varierat och tidsbesparande sätt förmedla kunskap, främja individuell kompetens och utveckla den samlade kompetensen i företag och organisationer för att nå gemensamma mål.

Här kan du se vårt utbud för kommuner gällande diplomerade onlineutbildningar

Välkommen att kontakta mig för frågor eller diskussioner kring konceptet.

Utbildningsmäklare och grundare till VeaLearn Utbildning. Lisbeth Halldin
Lisbeth Halldin
Utbildningsmäklare och Grundare

Du kanske också gillar…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.