Ny utbildningssida med utbildningar inom Arbetsmiljöområdet

Författad av VeaLearn Utbildning

2016-02-23

Året 2016 har börjat med full aktivitet hos oss på VeaLearn och vi är redan i slutet av februari. Just nu har vi arbetat mycket med arbetsmiljöområdet. Vi börjar nalkas oss våren och det känns så härligt att dagljuset blir lite längre dag för dag!

Den 8 februari inföll apans år enligt den kinesiska astrologin. I den kinesiska världen förväntas 2016 bli ett kreativt och uppfinningsrikt och hälsosamt år. Vi hoppas verkligen att du skall få inspiration och kunskap från oss för att få ett lyckosamt och kreativt år såväl på jobbet som privat. När det gäller hälsa och arbetsmiljö så är det mycket fokus på arbetsmiljöområdet och sociala ohälsa vilket även vi  på VeaLearn tycker är mycket viktigt!

Exempel på några av våra digitala våra utbildningar
Arbetsmiljö utbildning onlile - Arbetsmiljö - Grundkurs                        Arbetsmiljö utbildning online - Psykosocial arbetsmiljö                  Arbetsmiljö utbildning online - Konflikthantering och medling
Arbetsmiljö – grundutbildning        Psykosocial arbetsmiljö               Konflikthantering och medling
                                  
   

       

Nya utbildningar inom Arbetsmiljö.

För dig som är arbetsgivare, chef och skyddsombud och söker kunskap och ny kompetens kring social ohälsa erbjuder vi både öppna och digitala utbildningar för att underlätta för dig att få kunskap i ämnet. I den öppna utbildningen kommer vi dessutom erbjuda en uppföljning för alla deltagare som genomgått utbildningen. Uppföljningen hjälper dig i processen med miljöarbetet samt  får du ytterligare  råd till ett gott arbetsmiljöarbetet. Dessutom får du tillfälle att diskuterar och träffa andra kursdeltagare. Vill du hellre få kunskaper digitalt så finns det flera utbildningar att välja på. Vi har även lagt ut en del rapporter och checklistor som kan vara användbara. Här hittar du nu hela vårt utbud inom ämnet Arbetsmiljö.


 

Boken Stressfri på jobbet ger dig hela 218 konkreta idéer om hur du slipper jobbstressen och får mer harmoni i jobbet.

Anmäld dig till den öppna kursen och få boken ” Stressfri på jobbet”  


Anmäl dig till den öppna utbildningen här, Nacka Strand, Stockholm

Bor du inte i Stockholm så hjälper vi gärna till med olika hotellförslag. Vi har flera hotell i Nacka och det är mycket lätt att ta sig från Söder/Slussen eller från City. Vill du tar flera utbildningar samt ta del av våra föredrag och böcker förslår vi att du tecknar något av våra förmånliga medlemskap.


Nya ” utbildningssidor”  på hemsidan.

Vi arbetar just nu med att förbättrar användarupplevelse för dig som besöker oss på vår hemsida. Vi har ett stort utbud av utbildningar och tjänster och det har varit lite svårt få en överblick över utbudet. Vi kommer att presenterar utbildningar , böcker, exempel på föredrag i ämnesområden på separata sidor för på så sätt sammankoppla våra produkter som berör just det ämnet. Först ut är ämnet Arbetsmiljö.  Vi kommer att arbeta vidare  med samtliga ämnesområden.

Du kanske också gillar…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.