fbpx
 

Affärsutveckling – diplomutbildningar online för företagets tillväxt

Affärsutveckling – diplomutbildningar online

Affärsutveckling eller företagsutveckling som det också ibland kallas är brett ämnesområde där utbildning är nödvändig för att hänga med i dagens konkurrenssituation.  Business development översätts oftast fritt från  engelskan med fokus på affär men ämnet affärsutveckling är så mycket mer.

 

Det handlar om hur ni på företaget driver er verksamhet, med olika processer och för att skapa de absoluta bästa möjligheterna för verksamheten. Företagsutveckling utgår från företagets affärsidé, affärsplan och leder vidare till företagets vision, mål, strategi, affärsmodell och marknadsplan. Naturligtvis får vi inte glömma den viktiga efterföljande arbetet med uppföljning och analysen. 

 

Målgrupp: Alla som arbetar som affärsutvecklare eller är intresserad av ämnet, ledningsgrupper, företagare, säljare, projektledare och de som jobbar med förändringsarbete.

 

Kompletterar ämnesområdet Affärsutveckling – diplomutbildningar online

Vi erbjuder ytterligare kunskap som komplettera ämnesområdet affärsutveckling t.ex. inom Ekonomi/finans, Försäljning, Ledarskap, Kommunikation, Marknadsföring  mm.

FÖREDRAG ONLINE ingår i våra förmånliga utbildningspaket

Medlemsföredrag föreläsare

Klicka på bilden ovan för att se exempel på föredrag.

Läs mer om utbildningens innehåll, utförande, prisval och om respektive utbildare genom att klicka på länken under respektive utbildning som du är intresserad av.