fbpx
 

Cattis Olsén modererar ledarskapskonferens i Nacka

Cattis Olsén modererar ledarskapskonferens i Nacka

Cattis Olsén – kunskap, styrka och humor

Den 26/1 hålls konferensen ”Hjärna-aktivt ledarskap till medarbetarskap” på Quality Hotel i Sickla.

Det blir en utmanande dag där ”det nya ledarskapet” sätts i fokus. Det nya ledarskapet belyser vikten av att förstå hur våra hjärnor fungerar. Allt för att ha möjlighet att optimera sin egen och sina medarbetares mentala prestation.

Många av Sveriges mest framstående föreläsare är samlade under denna dag då ledarskapet tar fokus. För att moderera och reflektera mellan föreläsningarna under dagens gång har VeaLearn valt ut Cattis Olsén.

Cattis blir deltagarnas guide genom dagen då hon med styrka, humor och många års erfarenhet ledsagar till egen reflektion och förståelse i de olika ämnen som berörs av föreläsarna.

Cattis är en mångsidig föreläsare och inspiratör. Hon inspirerar med sitt personliga engagemang och breda kunskap i ämnesområden som bl.a. arbetsmiljö, stresshantering, jämställdhet, mångfald, kommunikation och mycket mer.

-Jag är ständigt nyfiken på hur vi får vår fantastiska hjärna i balans. Hur vi kan bli ännu bättre på att träna oss själva och vår hjärnkapacitet, säger Cattis. Under dagen kommer vi att använda oss av flera sinnen för att skapa de bästa förutsättningarna för lärande. Och Cattis kommer att vara en viktig del av dagen.

– Att vara moderator är att vara väl förberedd, och likväl vara beredd på allt, att skapa en hög energinivå hos såväl talare och publik, samt ha svart bälte i att kunna lyssna, ställa frågor, sortera, utmana och sammanfatta!

Inspiratör med scenvana

Förutom en gedigen karriär som föreläsare och talare har Cattis Olsén även en teatralisk karriär i bagaget. Hon är efter 2 år på Dramatiska Institutets Högskola utbildad regissör, auktoriserad drama och teaterpedagog, sjunger och spelar gitarr gör hon också i det egna bandet ”Cattis orkester”.

Att se Cattis Olsén på scen är något som ger ett bestående intryck, som åskådare bjuds man på både underhållning och utmaningar. Hon leder, berör och engagerar med trygghet, struktur och humor. Allt detta sammantaget har gjort  Cattis Olsén till VeaLearn’s självklara val som moderator till konferensen ”Hjärna-aktivt Ledarskap till Medarbetarskap”.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.