Lucia lyser upp i natten, VeaLearn firar med rabatter!

Författad av VeaLearn Utbildning

2016-12-13

VeaLearn firar Lucia med ett förmånligt erbjudande på våra mest populära medlemskap.

Medlemskapen erbjuder kompetensutveckling i abonnemangsform under ett års tid

”Tillsammans med våra utbildare och leverantörer skapar vi Sveriges mest flexibla och kostnadseffektiva utbildningspaket i form av ett medlemskap med varierat utbud för företagare och dess medarbetare. Medlemmarna får tillgång till Sveriges främsta utbildare, aktuella digitala utbildningar, öppna föredrag och utbildningar, seminarier, föreläsningar samt facklitteratur. Vår målsättning med medlemskapet är att vi tillsammans ska höja kompetensutvecklingen i företagen och främja kunskapsutbyte samt skapa tillväxt i Sverige.

Vi erbjuder olika typer av medlemskap för olika behov. Välj mellan DIGITAL, KOMBO Bas eller KOMBO Premium alternativt köp tjänsterna och produkterna separat med våra aktuella rabatter. Utbildningar, litteratur, medlemskap och konferenser är avdragsgilla om det utgör fortbildning i yrket. Köper du medlemskap eller utbildningar privat kontrollera om ditt fackförbund ger studiestöd.

Vill du marknadsföra dina tjänster och/eller produkter hos VeaLearn är du välkommen att också teckna vårt leverantörsmedlemskap.”


För att fira Lucia har vi nu utfärdat en förmånlig rabatt på 13% av ordinarie pris. Erbjudandet gäller på våra 2 populäraste medlemskap, KOMBO Bas och KOMBO Premium. Använd kod ”lucia13” när du tecknar ditt abonnemang för att ta del av erbjudandet.

Med detta vill vi på VeaLearn önskar er alla en trevlig Lucia!

Du kanske också gillar…

0 kommentarer