fbpx
 

Eva Swede – Fri och stark, ny partner till VeaLearn

Eva Swede – Fri och stark, ny partner till VeaLearn

Välkommen Eva Swede – ny samarbetspartner till VeaLearn med sitt företag Fri och Stark

 

Eva Swede är hjärtligt välkommen som ny utbildare och partner till VeaLearn Utbildare. Eva är en mycket engagerad utbildare/föreläsare,  kommer även att vara krönikör/gästbloggare samt vår blivande expert inom Ledarskap/Organisation där våra deltagare/medlemmar kan få råd och tips.

Fri och Stark NyEva är VD och driver Företaget Fri och Stark sedan 10 år tillbaka. Hon har mer än 25 år erfarenhet med att arbeta med uppbyggnad, utveckling och förändringsarbete inom privat och offentlig sektor. Eva har arbetat under flera år som administrativ chef (ekonomi och personalchef) och är engagerad i flera styrelser samt aktiv i flera nätverk.

Eva föreläser och utbildar inom områdena ledarskap och medarbetarskap, arbetsmiljö, stresshantering, team- och organisationsutveckling, affärs- och innovationsprocessen.  Även utbildad i  stresshantering och mental träning, retorik, facilitering och ett flertal samtalsmetoder. Diplomerad samtalsterapeut och samtalscoach, EMCC, senior practitioner level. Tilldelades även Huddinge kommuns Entreprenörskapspris 2014.

 

 

Eva Swede har tillsammans med VeaLearn skapat ett utbildningspaket och en utbildningsserie för Framtidens ledarskap.

Utbildningspaketet har vi kallat för ”Ledarskap i tiden” där du kan delta i samtliga utbildningar för ett bra paketpris. Vi har flera utbildningsdagar att välja på så du kan ta utbildningarna när det passar dig. Utbildningar kan också köpas var för sig. Utbildningarna kommer att hjälpa dig att utveckla ditt personliga ledarskap, skapa effektiva processer som beställare och strategier för team med rätt kompetens!

Läs mer om utbildningarna nedan och anmäl dig! Utbildningsstart i oktober/november. Utbildningsort, Nacka Strand, Stockholm.

Ledarskap i tiden, utbildningspaket

✔  Personligt ledarskap, kommunikation och meningsfulla möten
✔  Strategisk kompetensutveckling, rätt kompetens i teamet
✔  Utveckla beställarrollen i ledarskapet

Kontakta oss gärna om du har några frågor kring utbildningarna.
Vi hoppas att vi ses snart på utbildningar!

Lisbeth Halldin
Utbildningsmäklare och grundare till VeaLearn

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.