Frukostföreläsning Heelt sjukt stressad – 8 oktober hos VeaLearn.

Författad av VeaLearn Utbildning

2019-09-30

Frukostföreläsning Heelt sjukt stressad – föreläsning från insikt till utsikt!

Dags för vår andra kostnadsfria frukostföreläsning för den den här höstterminen. Aktuellt datum är den 8 oktober i Nacka Strand. Vi står för enklare frukost, föreläsning samt nätverkande. Frukost och registrering kl. 07:30 och kl. 08:00 startar själva föreläsningen igång.

Temat den här gången är stresshantering – återhämtning och arbetsmiljö. Viktiga komponenter för att arbetsliv och privatliv skall fungerar väl. Nu är det full fart på jobben igen och även familjelivet är igång kanske med skola, träningar och andra åtagande som måste göras. Då kanske det kan vara bra med att få bra verktyg att använda framöver.

Det är en riktigt bra bra boost inför höstens utmaningar! Föreläsningen passar både för dig som är företagare, chef eller medarbetare.

Cattis Olsén från Marinda- personliga utveckling är föreläsare och håller föreläsningen ”Heelt sjukt stressad – en föreläsning från insikt till utsikt.  I föreläsningen blandar Cattis teori och praktik, du får med dig verktyg att använda i din vardag. Färdigheter baserade på kunskap om EQ, emotionell intelligens, där hon kommer bidrag med konkreta övningar och du får tillfälle att tränar dina emotionella förmågor, självkänsla, självhävdelse, känslomedvetenhet, stresstolerans och problemhantering.

Vi har begränsat med platser så anmäld dig snarast.

I länken här kan du läsa mer om föreläsningen, om utbildaren samt anmäla ditt deltagande!

Välkomna till föreläsningen den 8 oktober.

Hälsningar
Lisbeth och Eva

 

Du kanske också gillar…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.