Rauno Juustovaara ny utbildare på VeaLearn

Författad av VeaLearn Utbildning

2019-10-09

Rauno Juustovaara ny utbildare på VeaLearn med med ledarskapsutbildningen Lead Forward

Välkommen Rauno Juustovaara – ny samarbetspartner och utbildare till VeaLearn med sitt företag  Juust Education and adventure. Vi är glada att få ha Rauno hos oss och dessutom får presentera den nya utbildningen Lead Forward.

Rauno Juustovaara är en erfaren föreläsare, ledare, coach samt utbildare inom ledarskap, medarbetarskap och teambuildning. Han har arbetat in 24 år som pedagog på Lillsved idrottsfolkhögskola där han har specialiserat sig på ledarskap och av att leda grupp och grupprocesser. Rauno har även långvarigt erfarenhet av ledarskap inom idrott och andra organisationer därav att även utbildar för SISU idrottsutbildarna i Stockholm. Utbildar ofta inom kommuner och andra organisationer.

Kort om utbildningen Lead Forward

Lead Forward  är en metod för ledarutveckling som bygger på en form av feedback som brukar benämnas feedforward. Det innebär att  feedforward är ett framåtriktat fokus och tar avstamp vid snarare än att stanna vid återkoppling på tidigare beteenden så som ofta är fallet vid traditionell feedback.

Kursen riktar sig till dig som har ansvar på en grupp bestående av minst 7 personer. Idag är du t.ex. ledare, chef, projektledare inom kommunal eller privat verksamhet. Rektor, ledare inom omsorgen.

Första utbildningstillfället är redan den 8/11  så anmäl dig nu!
Vid varje utbildningstillfälle är det endast en grupp på 6-7 personer för att du ska få så kvalitativ utbildning som möjligt.

Välkommen Rauno och välkomna ni deltagare på vår nya ledarskapsutbildning!

Utbildningsmäklare och grundare till VeaLearn Utbildning. Lisbeth Halldin
Lisbeth Halldin
Ägare och utbildningsmäklare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kanske också gillar…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.