fbpx
 

Heelt sjukt stressad – föreläsning från insikt till utsikt

HEELT SJUKT STRESSAD – INSPIRERANDE FÖRELÄSNING FRÅN INSIKT TILL UTSIKT

Heelt sjukt stressad –  ja det är en av vår tids vanligaste åkommor som bidrar till stor ohälsa och ger alltför många sjukskrivningar. Ett samhällsproblem som växer lavinartat. Orsakerna kan vara många, men en framträdande anledning verkar vara att arbete och fritid alltmer flyter ihop.

Vi använder våra hjärnor till att uppfinna ny smart teknik som till exempel våra mobiltelefoner. Vilket innebär att våra hjärnor inte är riktigt tränade för att använda på det sätt vi gör. Undersökningar visar att vi tittar i vår telefon i genomsnitt 150 ggr /dag. Detta ihop med ett alltmer pressat arbetsklimat gör att vår koncentrationsförmåga blir kraftigt försämrad. Vi lägger energi på att stänga ute störningar istället för att fokusera på vad vi ska göra.

Heelt-Sjukt-stressad-föreläsning

Det är inte farligt att stressa med det är farligt att inte återhämta sig.

I arbetsmiljölagen står det beskrivet att arbetsgivaren har ett långtgående ansvar att bedriva ett systematiskt arbetsmiljöarbete och motverka ohälsa på arbetsplatsen.

I den här föreläsningen blandar Cattis teori och praktik och du kommer få med verktyg att använda i sin vardag. Färdigheter baserade på kunskap om EQ, emotionell intelligens, där Cattis kommer bidrag med konkreta övningar och du får tillfälle att tränar dina emotionella förmågor, självkänsla, självhävdelse, känslomedvetenhet, stresstolerans och problemhantering. En riktigt bra boost inför höstens utmaningar! Föreläsningen passar både för dig som är företagare, chef eller medarbetare. Välkommen med din anmälan!

Information

Var: VeaLearn, Cylindervägen 18, Nacka Strand, plan 7
När: den 8 oktober 2019.
Tid kl:  Registrering och enklare frukost från kl 07:30. Föreläsningstid kl 08.00- 09.00.Möjlighet att nätverka till kl 09.30.
Pris: Kostnadsfritt. VeaLearn bjuder på enklare, frukost, föreläsning och minge. OBS. Begränsat antal platser så anmäl dig i tid!

 

Villkor: OBS Bokningen är bindande Biljetten är inte personlig, utan du kan ge den till någon annan, dock meddela VeaLearn om ändring sker. Avbokning senast den 4 oktober. Vid no-show debeteras 295 kr ex moms.

 

Om föreläsningen ställs in

VeaLearn Utbildning förbehåller sig rätten att ställa in föreläsningen vid föreläsarens sjukdom eller vid otillräckligt antal anmälda deltagare. Vid eventuell inställd föreläsning erbjuds du ny biljett till ny föreläsning alternativt pengarna tillbaka för erlagd biljettavgift, beroende på tillgänglighet. Inga direkta eller indirekta kostnader som uppstår för dig i detta fall ersätts.

Om  föreläsaren:

Cattis Olsén är en mångsidig moderator och föreläsare, omtyckt av både arbetsgrupper, skolor och större Cattis Olsén, ansiktsbildföretag. Med engagemang och djup kunskap talar hon om arbetsmiljö, stresshantering, kommunikation och feedback, det salutogena ledarskapet, jämställdhet, mångfald, normkritisk pedagogik och hur man bygger trygga grupper. Hon är med sin vassa humor en inspiratör värd namnet. Cattis är även föreläsare och utbildare inom arbetsmiljö  hos VeaLearn i praktisk chefsutbildning i Organisatorisk och social arbetsmiljö samt i en certifierad utbildning inom OSA. Med Cattis får ni hjälp med att skapa de förändringar som behövs för att nå nya mål.