fbpx
 

Ny kommunikationsstrategi för VeaLearn

Ny kommunikationsstrategi för VeaLearn

Ny kommunikationsstrategi för VeaLearn

Under November och December har vi på VeaLearn arbetat med att ta fram en ny strategi för vår kommunikation med er – våra kunder, samarbetspartners och läsare.

Nytt för i år är att varje månad kommer präglas av ett specifikt ämne som vi belyser lite extra. Under januari har fokus legat på “Ledarskap”, i februari tittar vi närmare på “GDPR” och vad som hänt sen den nya lagen trädde i kraft och så kommer konceptet se ut framöver. Vi tar gladeligen emot önskemål på kommande teman.

Målet med den nya kommunikationsstrategin

Vi kommer successivt beta av samtliga av våra ämnesområden – allt för att ni ska kunna ta del av den bredd som VeaLearn som kompetensportal har att erbjuda.

Hemsidan
Under fliken “nyheter och erbjudanden” kommer du nu kunna hitta VeaLearns gästblogg där vi ger plats åt utbildare, föredragshållare och andra personer med branscherfarenhet som  delar med sig av tankar kring sina respektive ämnesområden.

Nyhetsbrev
En till två gånger i månaden kommer VeaLearns nyhetsbrev med information om vad som händer i företaget. I detta utskick kommer ni också få möjligheten att läsa “5-snabba” – fem frågor ställda till en utvald person med koppling till månadens tema som delar med sig av branscherfarenhet och ett personligt råd.

Kampanjutskick
En gång i månaden kommer det komma ut ett kampanjutskick med utvalda utbildningstips kopplat till månadens tema. Kampanjutskicket kommer gå ut i mitten av månaden.

LinkedIn
Här kan ni följa oss och hålla er uppdaterade om allt som står ovan. Vi kommer dela länkar och blogginlägg, sedermera kommer vi även att lägga ut omröstningar där ni får en chans att vara med och påverka t.ex. nästa månads tema.

Instagram
På vår instagram kommer vi dela med oss av inspirerande citat, även dessa kopplade till månadens tema. Här får ni också en inblick i vårt dagliga arbete.

Facebook
Här kan ni följa oss och hålla er uppdaterade om allt som står ovan. Vi kommer dela länkar och blogginlägg. Sedermera kommer vi även att lägga ut omröstningar där ni får en chans att vara med och påverka t.ex. nästa månads tema.

Vi ser fram emot att sätta det nya konceptet i bruk!

Allt gott,

Cornelia Nordensson

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.