Nyhet utbildningar med BAM-SAM-OSA för chefer

Arbetsmiljöutbildning online BAM-SAM-OSA, Chefsutbildning 2023

Författad av VeaLearn Utbildning

2023-01-24

Nyhet utbildningar med BAM-SAM-OSA för chefer i ett samlat arbetsmiljöpaket lanseras nu under januari 2023.

Det är vårt utbildningspaketet ”Arbetsmiljöutbildning BAM – SAM – OSA – chefsutbildning 2023” Här kommer du att få all utbildning du behöver för att skapa en bra grund i ditt arbetsmiljöarbete och som uppfyller Arbetsmiljöverkets skallkrav. Du läser in utbildningarna i egen takt, online och på distans.

Arbetsmiljö är en viktig del i ditt chefskap och skall vara ständigt närvarande i verksamheten. God arbetsmiljö främjar alla anställdas välmående, fysiskt som psykiskt och med bra arbetsmiljö presterar ni alla bättre till nytta för verksamheten! Dock har alla ett ansvar kring detta, chefer som medarbetare för att det skall fungerar väl!

Vi rekommenderar dig att läsa in utbildningar och fackboken så fort som möjligt att tillgodogöra dig giltighetstiden för att kunna gå tillbaka och repeterar och använda innehållet som ett verktyg i ditt dagliga arbete!

Målgrupp: utbildningar med BAM-SAM-OSA för chefer riktar sig till dig som är chef med personalansvar, är team/arbetsledare eller är skyddsombud. Du arbetar inom HR eller sitter en ledningsgrupp.Vad innehåller det nya arbetsmiljöpaketet?

Ett innehållsrikt utbildningspaket online som tre viktiga arbetsmiljö utbildningar, fackbok samt föredrag. Giltighetstid 1 år. Se innehållet nedan! Se länken nedan för att få, mer information, testa ett gratis delmoment och anmäla och beställa utbildningen Kursstart löpande.

  • BAM – bättre arbetsmiljö
  • SAM- systematiskt arbetsmiljöarbete
  • OSA – organisatorisk arbetsmiljö
  • Fackbok – fysisk bok ”Arbetsmiljö – handbok för chefer och skyddsombud” samt
  • Kompletterande inspirationsföreläsningar online exempelvis inom arbetsmiljö, ledarskap, kommunikation, stresshantering, återhämtning, arbetsglädje mm.

Läs mer om utbildningen Arbetsmiljöutbildning BAM – SAM – OSAGodkända som utbildningsanordnare AFA. Nya pengar att söka för ersättning till kursavgiften 2023!

Vi är godkända som utbildningsanordnare till AFA vilket innebär att ni kan söka ersättning för kursavgiften. Ni kan få 50 – 70% i ersättning om ni uppfyller AFA:s krav. Detta gäller för AB, att ni har kollektivavtal samt TFA. Nya pengar finns nu att söka för 2023, sista året för denna möjlighet så passa på nu!

Läs om AFA och deras stöd till Arbetsgivaren för ersättning av arbetsmiljöutbildning

Välkommen att boka in dig på en bra Arbetsmiljöutbildning!

Lisbeth Halldin
Grundare och utbildningsmäklare

Du kanske också gillar…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.