Rätt kompetens i företaget och hos individen – frukostföreläsning 7 feb Nacka

Författad av VeaLearn Utbildning

2020-01-26

Funderar du på hur du ska planera för rätt kompetens i ditt företag och för dig själv?

Rätt kompetens i företaget och hos individen är något som jag brinner för och var en av orsaken till att jag startade VeaLearn för fem år sedan. Jag valde jag att lägga fokus främst på digitala utbildningar med ett brett utbud och i kombinationer med kompletterande tjänster och produkter var att jag ville bidra till att flera företag skulle kunna utbilda fler medarbetare mer kostnadseffektivt och hållbart oberoende av tid och plats. 

Digitalisering, globalisering och omvärldens önskemål medför ändrade förutsättningar, möjligheter och krav på kompetensen. Hos företag, chefer och medarbetare. Hur möter du det 2020?

Digital kompetensutveckling 2015

Då 2015 var det relativt nytt med ”digital kompetensutveckling” Jag trodde att det var något som alla företag/organsiationer skulle ta till  omedelbart men jag möttes av ganska mycket motstånd. I Sverige 2015 utbildade man sig till ca 73 % traditionell klassrumsundervisning och i konferenser.  Idag 2020 är det vanligt med digital kompetensutveckling och flera utbildar sig online. Många företag har LMS men… fortfarande utbildar företagen/organsiationer sig helt ca 50% traditionellt. Vilket är helt ok, men jag vill ju att vi skall kombinerar olika lärosätt för bästa effekt i och med att vi tar till oss kunskaper på olika sätt. Ett skäl till också att vi valde och arbetar med utbildningspaket redan 2015 och som fler har anammat.

Beteendeföränding – hur tar du tillvara de nya kunskaperna i företaget?

Vad vi måste också bli bättre är hur vi ta tillvara de nyvunna kunskaperna och  verkligen gör en beteende förändring, Något som kommer ta fasta på framöver och erbjuda coaching efter vissa digitala utbildningar så man verkligen få ut effekten av utbildningen. Inom kort kommer vi berätta mer om det.

Föreläsningen ” Rätt kompetens kompetens i företaget och hos individen

Morgonens föreläsning handlar om ”Rätt kompetens ”och Eva Swede från Fri och Stark är dagens  föreläsare, verksam även som utbildare, konsult och coach. Eva har mer än 25 år erfarenhet med att arbeta med upppbyggnad, utveckling och förändringsarbete inom privat och offentlig sektor. Har även arbetat under flera år som administrativ chef (ekonomi och personalchef) och är engagerad i flera styrelser samt aktiv i flera nätverk. 

Välkomna den 7/2 kl 07:45 till en inspirerande frukostföreläsning!

Adressen är Cylindervägen 18 i Nacka Strand. Om du anmäler dig senast den 4/2 med koden vea7 , se länk nedan, så är föreläsningen, frukost och nätverkande kostnadsfritt. OBS: Maila mig eller ring för att kolla av om senare anmälning än den 4/2.
Här kan du läsa med om föreläsningen samt anmäla dig. 

Har du frågor så kontakta mig på mail eller mobil:
Mail:lisbeth.halldin@vealearn.se
Mobil: 073-5152225

Jag hoppas att vi ses!
Utbildningsmäklare och grundare till VeaLearn Utbildning. Lisbeth Halldin


Lisbeth Halldin
Grundare och utbildningsmäklare

 

Du kanske också gillar…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.