Hur vill du forma ditt ledarskap under 2020 – VeaLearn

Författad av VeaLearn Utbildning

2020-01-11

Hur vill du forma ditt ledarskap under 2020?

Nytt år kan även vara tid för sammanfattning, eftertanke och förberedelse inför kommande år. Vi kan känna oss glada över våra beslut i vårt personliga ledarskap eller som chefer och ibland önskar vi att vi gjort på ett annat sätt.

Här följer några tips för dig som vill sammanfatta och reflektera över ditt personliga ledarskap och dina beslut under året som varit. Välj ut tre till fem viktiga beslut och handlingar under 2019. 

  • Vilka beslut av betydelse har jag tagit och genomfört i år? Privat och i arbetet.
  • Vad blev konsekvenserna av mina beslut? Vad var bra?
  • Vad var mindre bra?
  • Vilken lärdom har jag tagit av det?
  • Inför 2020, vad längtar jag efter?
  • Vad vill jag utveckla i mitt personliga ledarskap för att kunna göra bra val, kunna genomföra de uppgifter och utmaningar jag står inför, själv och tillsammans med andra?


Vi vill bidra med redskap för att forma ditt ledarskap under 2020 skall bli enklare och tydligare.
Idag kan vi erbjuda ca 250 diplomerade onlineutbildningar inom ca 25 ämnesområde varav du har ca 20 – tal diplomerade ledarskapsutbildningar att välja. Passar dig som nybliven som erfaren chef.
Se alla aktuella digitala onlineutbildningar inom ledarskap här.

Öppna utbildningar utbildningsstart den 30 januari

Förutom onlineutbildningar kan du även välja gå våra öppna utbildningar alternativ att ni väljer företagsanpassade utbildningar inom ledarskap, teamutveckling och arbetsmiljö under året. De öppna utbildningarna startar redan i januari så det är hög tid att anmäla dig redan nu om du vill ha en plats.

Personligt ledarskap – med start den 31/1  är en intensiv utbildningsdag. Den innehåller verktyg för din personliga utveckling och ledarskap, effektiva möten och metoder för god kommunikation. Möjlighet finns att kombinera utbildningen med personlig coaching. För dig som är chef, teamansvarig eller företagare.

Lead forward  – med utbildningsstart den 30/1  är en längre utbildning som vänder sig till dig som har minst 7 anställda och vill ta tillvara medarbetarnas feedback för att utvecklas som chef. Den sträcker sig över en större del av året och innehåller både gruppaktiviteter och eget arbete med återkommande individuell stöttning och återkoppling. Se alla öppna utbildningar här.

Alla utbildningar på VeaLearn, Online och Offline, utbildningar, böcker, mallar och individuell coachning går att kombineras i olika utbildningspaket. Kontakta oss så berättar vi mer.


Just nu 10 % rabatt på alla öppna och digitala ledarskapsutbildningar till den 20/1. Gäller utbildningsstart för öppna utbildningar t. o. m den 24 april. Ange rabattkod jul10.

Vi på VeaLearn önskar er ett fint och utvecklande nytt år!

Du kanske också gillar…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.