VeaLearn firar Pride-veckan med utbildning inom HBTQ och mångfald
21916
post-template-default,single,single-post,postid-21916,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

VeaLearn firar Pride-vecka med HBTQ och jämställdhet

VeaLearn firar Pride-vecka med HBTQ och jämställdhet

VeaLearn uppmärksammar Pride-veckan

Till ära av Stockholm Pride så har vi på VeaLearn valt ut några passande guldkorn ur utbildningsarkivet.

I vårt stora bibliotek av utbildningar har vi bl.a. en ”HBTQ-diplomering” som med sunt förnuft, respekt och acceptans kan ge dig bättre kunskap om HBTQ och hur det fungerar i vårat samhälle.

En utbildning för allaUtbildningen gör dig insatt i HBTQ-begreppen och lagar om jämställdhet. Du får förståelse för de olika definitionerna av kön, könsidentitet och könsuttryck. I utbildningen får du även lära dig skillnaderna mellan sexualitet, sexuell läggning och sexuell preferens.

I denna informativa utbildning får du med dig verktyg som hjälper dig att bemöta fördomar och fobier relaterade till HBTQ och jämställdhetsfrågor. Ordinarie pris 1 400 kr – bli medlem och få denna utbildning och andra förmåner till medlemspris från 995 kr.

Du hittar ”HBTQ-diplomering” här och många andra utbildningar inom arbetsmiljö/jämställdhet här

prideHAPPY PRIDE!

 

Du följer väl oss på Facebook?

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.