Vi uppmärksamma Världsdagen för säkerhet och hälsa i vecka 18.

Vi uppmärksamma Världsdagen för säkerhet och hälsa i vecka 18

Författad av VeaLearn Utbildning

2024-04-28

Vi uppmärksamma Världsdagen för säkerhet och hälsa i vecka 18 med specialpris inom Arbetsmiljö!

🌍Vi uppmärksamma Världsdagen för säkerhet och hälsa på arbetsplatsen under vecka 18. Den 28/4 är det den internationella dagen för Världsdagen för säkerhet och hälsa på arbetsplatsen! En dag som påminner oss om vikten av att skapa trygga och hälsosamma arbetsmiljöer för alla.

Hos VeaLearn strävar vi efter att vara en del av lösningen genom att erbjuda diplomerade onlineutbildningar inom arbetsmiljö. Våra kurser är utformade för att rusta företag och organisationer med de kunskaper och färdigheter som krävs för att främja en säker och hälsosam arbetsmiljö.

Jag är stolt över det arbete vi gör på VeaLearn och uppmanar er alla att reflektera över vad ni kan göra för att främja säkerhet och hälsa på era arbetsplatser. Tillsammans kan vi göra skillnad!


En god arbetsmiljö är avgörande av flera skäl:

1️⃣ Minskar risken för olyckor och skador, vilket skyddar både arbetstagare och företagets ekonomi.

2️⃣ Ökar produktiviteten genom att skapa en trivsam miljö där medarbetare känner sig motiverade att prestera sitt bästa. Dessutom minskar en bra arbetsmiljö stress och förbättrar hälsan, vilket kan minska sjukfrånvaron och öka personalnärvaron.

3️⃣ Är en grundläggande mänsklig rättighet. Arbetsgivare och myndigheter bör samarbeta för att säkerställa höga standarder på arbetsplatser över hela världen.

Som ett sätt att fira Världsdagen för säkerhet och hälsa på arbetsplatsen erbjuder vi en specialrabatt på 15% på alla våra diplomerade onlineutbildningar under den kommande veckan. Använd koden 2824 för att få din rabatt!

Du hittar alla våra arbetsmiljöutbildningar här!


Behöver du rådgivning eller hjälp med att välja bland våra utbildningspaket kontakta oss gärna!
Vi hjälper gärna till med att ge förslag kring kompetensutveckling för att hur vi kan stödja er organisation på vägen mot en säkrare och hälsosammare arbetsplats.

Jag hoppas att vi hörs!
Med vänlig hälsning
Utbildningsmäklaren som löser ditt utbildningsbehov, slider bild på Lisbeth, comp
Lisbeth Halldin, utbildningsmäklare och grundare

 

Du kanske också gillar…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.