fbpx
 

Ledarskap – kompetensutveckling online

Ledarskap – kompetensutveckling online ger dig nya kunskaper idag! Väj utbildningspaket som passar dig!

Ledarskap – kompetensutveckling online
Ledarskapsutbildningarna inom ämnesområdet ledarskap vänder sig till dig som till exempel arbetar som chef/ledare eller på andra sätt ansvarar för en arbetsgrupp oavsett om du är novis eller arbetat en längre tid inom området. De innefattar både grund- och fördjupningskurser som bland annat bygger på kunskaper om att kommunicera hållbart, samordna, coacha och etablera högpresterande arbetsgrupper.

 

Arbetsmiljöutbildningar inom Organisatorisk och social arbetsmiljö

Söker du ledarskapsutbildningar inom ämnesområdet Arbetsmiljö så hittar du fler olika under ämnesområdet Arbetsmiljö

FÖREDRAG ONLINE ingår i våra förmånliga utbildningspaket

Klicka på bilden ovan för att se exempel på föredrag.

Läs mer om utbildningens innehåll, utförande, prisval och om utbildare genom att klicka på länken under respektive utbildning, bok, som du är intresserad av.

Det moderna ledarskapet
Under årens lopp har forskning ständigt genomförts i syfte att finna den optimala typen av ledarskap. Det som idag kallas för det moderna ledarskapet inbegriper en stort flexibilitet och anpassningsförmåga i att kunna anpassa den aktuella arbetsuppgiften till de rådande kontextuella faktorer samt till de förutsättningarna medarbetarna besitter. Detta ställer krav på en bred repertoar av kunskaper och verktyg vad gäller sociala och praktiska förmågor.

 

Genom att vidareutveckla dina ledarskapskompetenser ökar du chansen att arbetsgruppen presterar enligt förväntningarna och mår väl under tiden samtidigt som du i rollen som ledare kan stå stadigt i både med- och motgång.