Ledarskap - kompetensutveckling online - VeaLearn Utbildning
18572
page-template-default,page,page-id-18572,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Ledarskap – kompetensutveckling online

LEDARSKAP – HÄR HITTAR DU VÅRT UTBUD

Ledarskap är en viktig del i ett företags verksamhet. Är du chef eller ledare eller både och? Man kan förenklat säga att chefskap handlar om att säga till medarbetarna vad de ska göra, sätta upp regler samt mål. Ledarskap handlar om att få medarbetarna motiverade och engagerade så regler följs och mål uppnås. Ta del av vårt koncept och starta en långsiktig kompetensutveckling för dig och ditt företag.

 

VeaLearn erbjuder utbildningar inom området ledarskap och chefskap, både online och öppna.

Majoriteten av utbildningar är diplomerade och görs i samarbete med olika utbildningsföretag samt i egen regi. Inom kort kommer även en ledarskapsutbilding som öppen kurs i Stockholm. Är du chef och vill gå en öppen arbetsmiljöutbildning hos oss i Nacka Strand, Stockholm. Se aktuella datum under ämnesområdet Arbetsmiljö. Önskas någon av utbildningarna som företagsintern, du har frågor kring konceptet eller en speciell utbildning, kanske vill diskutera olika upplägg kontakta oss gärna via formuläret eller ring oss!

 

Målgrupp: Chefer och ledare eller på annat sätt ansvariga för verksamheter där chefskap och ledarskap utövas.

I våra utbildningspaket ingår också FÖREDRAG ONLINE som en extra bonus.

FACKLITTERATUR INOM OMRÅDET

Fler böcker hittar du i vår BOKHANDEL

RAPPORTER OCH ANDRA TIPS INOM OMRÅDET

Viktiga trender för morgondagens ledarskap

Rapport från Ledarna (PDF)

Viktiga trender för morgondagens ledarskap, Ledarna 2015

Ny som chef

Rapport från SACO (PDF)

Ny som chef, SACO rapport 2015 - Ledarskap